Prima monteur Snelle afhandeling probleem en makkelijk de betaling aan het eind.
Freek van Oenen
Een winkel met een uitgebreid sassortiment, deskundige bediening en bij reparaties heel snel met het oplossen van het probleem.
Henri Schuite
Uitstekende service
Houdt zich aan de afspraken
Bij ons is Brilman al jaren een vertrouwde leverancier van elektronische producten, Die zijn afspraken nakomt, goede service geeft en alles op de afgesproken tijd levert
Yvonne
Vriendelijk deskundig personeel. Erg prettig geholpen,woensdag middag om 15.00 wasmachine gekocht. Donderdag avond om 18.15 geplaatst.TOP!!
Jan
Prima zaak waar ik altijd goed wordt geholpen.
Leo
Snelle en keurige service
Goed.
Erik
Alle afspraken werden netjes nagekomen. Ik werd gebeld op de dag dat de monteur langskwam zoals afgesproken. Een tijd wanneer ik thuis kon zijn afgesproken en nog voordat ik goed en wel binnen was...Alle afspraken werden netjes nagekomen. Ik werd gebeld op de dag dat de monteur langskwam zoals afgesproken. Een tijd wanneer ik thuis kon zijn afgesproken en nog voordat ik goed en wel binnen was kwam ook precies op tijd de monteur. Binnen korte tijd had de monteur het euvel gevonden en in afzienbare tijd was de vaatwasser gerepareerd. En werkt nog steeds. Monteur hielp nog weer om de plinten aan de keuken te zetten zodat alles erweer perfect uit zag.