R vriesema
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Brilman Losser aan!
100% beveelt Electro World Brilman Losser aan!
Vriendelijk en correct
prima ,als is snel en netjes verlopen
Ruime keuze. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vlotte levering
Super service. Binnen 4 dagen was onze was/droger combinatie gerepareerd.
goede service en je wordt er als klant geholpen
Een uitstekende zaak en goede service . Betaalt beetje meer maar daar ben je verzekerd van persoonlijke service Top
Vriendelijk personeel! Goed geadviseerd.
Goed geholpen
Prima service en klantvriendelijk
Goede service, leuke en vakkundige mensen, zeer behulpzaam en meedenkend.
Klantvriendelijk en goed advies
super service en zeer snel. in de ochtend gebeld, begin van de middag wasmachine vervangen bij ons thuis. Echt top
Electro World Brilman Losser verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Brilman Losser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Brilman Losser
Kerkstraat 18
7581AB Losser
Vriendelijk en correct
prima ,als is snel en netjes verlopen
Ruime keuze. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vlotte levering
Super service. Binnen 4 dagen was onze was/droger combinatie gerepareerd.
goede service en je wordt er als klant geholpen
Vriendelijk personeel! Goed geadviseerd.
Goed geholpen
Prima service en klantvriendelijk
Goede service, leuke en vakkundige mensen, zeer behulpzaam en meedenkend.
Klantvriendelijk en goed advies
Electro World Brilman Losser heeft de volgende resultaten bereikt: