Gerrit Boers
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
100% beveelt Electro World Combi Den Helder aan!
Vriendelijke deskundige mensen in verkoop en montage
Een fijne winkel overzichtelijk en prettig en deskundig personeel.
deskundig en vriendelijk.
goede service zowel met het kopen als ophalen
Verkopen zonder blikken of blozen een doe het zelf dj draaitafel van 229€ als "pickup speler" aan een warrig oud vrouwtje die zij dan via Bluetooth zou kunnen verbinden aan haar soundbar van 50€ (?). Bij telefonisch contact hierover krijg je meteen te horen dat de draaitafel niet mag worden terug gebracht..
Klanttevredenheid voorop, medewerkers met inhoudelijke kennis waardoor ze goed advies kunnen geven.
Goede service, je oprecht vriendelijk geholpen
Prettige zaak met fijne medewerkers, goed advies, ik voel me altijd goed geholpen, en kom er graag.
Een hele fijne winkel waar je erg prettig wordt geholpen
Bedrijf zit al heel lang in Den Helder gevestigd met een goede reputatie, zeer behulpzaam personeel en service.
Goed geholpen door Ron
Een goede winkel met veel keus
Klant vriendelijk
Zeer goede service. Doen alles voor hun klant.
Een mooie overzichtelijke zaak met mooi assortiment!
Electro World Combi Den Helder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Combi Den Helder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Combi Den Helder
Keizerstraat 63
1781GE Den Helder
Vriendelijke deskundige mensen in verkoop en montage
Een fijne winkel overzichtelijk en prettig en deskundig personeel.
deskundig en vriendelijk.
goede service zowel met het kopen als ophalen
Goede service, je oprecht vriendelijk geholpen
Een hele fijne winkel waar je erg prettig wordt geholpen
Goed geholpen door Ron
Een goede winkel met veel keus
Klant vriendelijk
Zeer goede service. Doen alles voor hun klant.
Een mooie overzichtelijke zaak met mooi assortiment!
Electro World Combi Den Helder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Combi Den Helder