SBE
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World De Radiobeurs Lisse aan!
100% beveelt Electro World De Radiobeurs Lisse aan!
Duidelijk en meedenkend
Onze kookplaat was stuk. Kregen, zonder te vragen, kookplaat te leen. GRATIS. Dat is pas service
Always ready to support with the best price and service!
Geweldige service! Al jaren ben ik een super tevreden klant.
Wat een top service , ik zou de tv ophalen , maar ineens gaat de deurbel en staat de medewerker voor de deur met de tv! Echt super
Super vriendelijk, hulpvaardig en geweldige service.
Top zaak. Goede service.
Fijne service, aardig personeel
Snelle service, goede uitleg, dus al met al een top bedrijf!
Snelle reactie op een verzoek via internet en daarna snelle komst van reperateur. Goed advies en daarna ook weer snelle actie. Dezelfde dag dat de monteur kwam, stond ook mijn nieuwe wasmachine! super!
Snelle service
1e : Kon van mijn samsung tv niet de HMDI poorten vinden. Verschillende electronicawinkels gebeld. Negatief ook de importeur van Samsung gebeld. Negatief. Wie was de VAKMAN. Juist de Radiobeurs Lisse. 2e: Wilde mijn video cassette recorder aansluiten op tv/pc. Niemand kon mij helpen. WIe was weer de VAKMAN. Wederom de Radiobeurs Lisse. (Derek Verdoold) De doorslag: Als wij weer wat moeten aanschaffen op electronisch gebied dan wordt dat de RADIOBEURS LISSE. DIt is tenminste een VAKMAN. Zij nemen de tijd voor je probleem.
Goede service. Prima personeel. Gewoon top.
Snel Correct c
Supersnelle en correcte benadering. Vriendelijke monteur die zeer vakbekwaam was. Geweldige service. Zou het iedereen aanraden.
Electro World De Radiobeurs Lisse verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World De Radiobeurs Lisse heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World De Radiobeurs Lisse
Kanaalstraat 79
2161JC Lisse
Duidelijk en meedenkend
Always ready to support with the best price and service!
Geweldige service! Al jaren ben ik een super tevreden klant.
Super vriendelijk, hulpvaardig en geweldige service.
Top zaak. Goede service.
Fijne service, aardig personeel
Snelle service, goede uitleg, dus al met al een top bedrijf!
Snelle service
Goede service. Prima personeel. Gewoon top.
Snel Correct c
Electro World De Radiobeurs Lisse heeft de volgende resultaten bereikt: