- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World De Smid aan!
Goede voorlichting en service
vriendelijk vakkundig
Ik weet niet hoe het in andere winkels gaat. Koop voor die keer dat ik iets nodig heb bij jullie
zeer netjes geholpen in winkel. artikel goed afgeleverd en geplaatst door 2 nette jongemannen.
meedenken bij aankoop en levering door medewerker heel goed.
Super goede service en snel geleverd
Vriendelijk personeel en ze doen erg hun best om je te helpen
Ze zijn erg vriendelijk en hebben verstand wat ze verkopen.
Super aardige behulpzame verkoper. Je krijgt thee of koffie en er is een klantentoilet. Dit is precies wat klanten willen toch…
Goede verkopers altijd vriendelijk.
Prettige mensen. Goede uitleg en een heerlijk kopje koffie
Goed geholpen met goede uitleg bij aankoop en later werd me keurig uitgelegd waarom het artikel 2 dagen later binnen zou komen dan vooraf afgesproken.
Super service! Ik werd vriendelijk gebeld om een bezorgmoment te bepalen. Erg flexibel.
De verkoper was erg behulpzaam en mee denkend. Zeer vriendelijk
Electro World De Smid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World De Smid heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede voorlichting en service
vriendelijk vakkundig
meedenken bij aankoop en levering door medewerker heel goed.
Super goede service en snel geleverd
Vriendelijk personeel en ze doen erg hun best om je te helpen
Ze zijn erg vriendelijk en hebben verstand wat ze verkopen.
Goede verkopers altijd vriendelijk.
Prettige mensen. Goede uitleg en een heerlijk kopje koffie
De verkoper was erg behulpzaam en mee denkend. Zeer vriendelijk