Leo van Kuijl
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Druten aan!
Fijne mensen goed advies zeer behulpzaam
Wordt altijd super te woord gestaan en super geholpen super toppie
Al jaren klant bij Electro World Druten. Zeer klantvriendelijk, goede uitleg en zeer goede service. Doen wat ze beloven!
Goede service
Staan je altijd keurig netjes te woord. Bestelling en levering naar tevredenheid afgehandeld
Fijn en goed advies, Fijne service aan huis. Voor wit- en bruingoed vragen
Prettige zaak, en personeel met verstand van zaken, vertrouwd
heel goede service!
goede service en prijs
Erg klantvriendelijk / lang dezelfde gezichten / kennen de klant
Fijne zaak met goed advies en goede service.
Perfecte service en heel snel geholpen
Fijne winkel en goede service!
Professionals, klantvriendelijk en gezellig volk in druten..
Electro World Druten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Druten heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettige zaak, en personeel met verstand van zaken, vertrouwd
heel goede service!
goede service en prijs
Erg klantvriendelijk / lang dezelfde gezichten / kennen de klant
Fijne zaak met goed advies en goede service.
Perfecte service en heel snel geholpen
Fijne winkel en goede service!
Professionals, klantvriendelijk en gezellig volk in druten..
Electro World Druten heeft de volgende resultaten bereikt: