Henk Pol
Prima communicatie, service en flexibel in afspraak maken of verzetten. Volgende aankoop zeker weer bij Eltink. Gewoon prima zaak!!!
100% beveelt Electro World Eltink aan!
Op zondag een mail gestuurd en standaard een terugkoppeling en ik werd gelijk de volgende ochtend teruggebeld door de monteur. Ik werd vriendelijk en duidelijk naar tevredenheid te woord gestaan met als gevolg dat ik naar de winkel ben gegaan en een nieuwe wasdroger heb gekocht.
Goede service en snelle levering en afspraken nakomen.
netjes en correct
Ik werd heel snel geholpen en degene die mij hielp, gaf erg goed advies en dacht echt mee.
Super snelle levering. Bellen vooraf om levertijd door te geven en bellen ook als je niet thuis bent. Gewoon erg fijn.
Echte mensen in een echte winkel die je daadwerkelijk helpen en advies geven. Wat een verademing ten opzichte van digitaal shoppen. Lekker dichtbij. Mogelijkheid tot ondersteuning bij bijvoorbeeld inbouw keukenapparatuur.
Uitstekende service
Goede voorlichting over maten soorten en uitvoeringen van de machines. Menselijke maat van de winkel Prettige prijs Sublieme service
service en erg klantvriendelijk
Snel en adequaat
Uitstekende uitleg snelle levering klant vriendelijk
super snel en eerlijk geholpen via de telefoon.
Prima zaak. Waardevol voor Lingewaard
Vriendelijk personeel dat meedenkt. Producten van goede kwaliteit en mogelijkheid tot ruilen.
Electro World Eltink verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Eltink heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service en snelle levering en afspraken nakomen.
netjes en correct
Uitstekende service
service en erg klantvriendelijk
Snel en adequaat
Uitstekende uitleg snelle levering klant vriendelijk
super snel en eerlijk geholpen via de telefoon.
Prima zaak. Waardevol voor Lingewaard
Electro World Eltink heeft de volgende resultaten bereikt: