A. Hartog
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Gorkum aan!
klantvriendelijk en deskundig
Fijne zaak en je wordt goed geïnformeerd. Je moet zelf wel met vragen komen. Zou fijn als men enthousiaster is over t product
Fijne medewerkers en prima service
Zeer klantvriendelijk met de juiste kennis over de producten!!
Geweldige service gekregen nadat ik een te kleine combimagnetron gekocht had en deze om kon ruilen voor een grotere.
Het personeel is bijzonder aardig en neemt de tijd om de klant te informeren en uitleg te geven. Dat zie je niet vaak meer.
Altijd vriendelijk en behulpzaam en sinds 15 jaar koop ik hier mijn elektrische apparaten.
Super service, klantvriendelijk en denken met je mee
Zeer goed en professioneel.
Top Service
Fijne winkel met bereidwillige mederwerkers
Reageren snel op de mail, zijn klantvriendelijk
prima zaak. netjes. goed de combimagnetron geïnstalleerd. Offertes geven meerdere opties en ze houden daarbij rekening met elke beurs. ik ga hier zeker nog meer bestellen.
Electro World Gorkum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Gorkum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Gorkum
Piazza Center 79
4204BT Gorinchem
Fijne medewerkers en prima service
Zeer klantvriendelijk met de juiste kennis over de producten!!
Super service, klantvriendelijk en denken met je mee
Zeer goed en professioneel.
Top Service
Fijne winkel met bereidwillige mederwerkers