Herman
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hans Brinkhuis aan!
100% beveelt Electro World Hans Brinkhuis aan!
Vriendelijk, duidelijk en goede service
Snel en goed geholpen.
Zeer klant vriendelijk
Alles wordt correct afgehandeld.
Vriendelijk, goed advies, goede installatie.
Netjes geholpen en netjes aan huis geleverd
Een topbedrijf! De service is fenomenaal en de medewerkers zijn stuk voor stuk vaklui.
Goede service en vriendelijk personeel werd goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe droger
Goede hulp en goede service
Goede service, duidelijke uitleg..... betrouwbaar
Je wordt altijd geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
Afspraak gemaakt en nagekomen op het afgesproken tijdstip. Nette bezorging en uitleg over het apparaat. Prettige medewerker
Super service, nemen echt de tijd voor je om een juiste keuze te maken.
hij is onze hofleverancier; goed advies en prima service en kundige montage
Electro World Hans Brinkhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hans Brinkhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hans Brinkhuis
Langewijk 388A
7701AS Dedemsvaart
Vriendelijk, duidelijk en goede service
Snel en goed geholpen.
Zeer klant vriendelijk
Alles wordt correct afgehandeld.
Vriendelijk, goed advies, goede installatie.
Netjes geholpen en netjes aan huis geleverd
Goede hulp en goede service
Goede service, duidelijke uitleg..... betrouwbaar
Je wordt altijd geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
Super service, nemen echt de tijd voor je om een juiste keuze te maken.
hij is onze hofleverancier; goed advies en prima service en kundige montage
Electro World Hans Brinkhuis heeft de volgende resultaten bereikt: