Goed en vriendelijk geholpen. Monteurs om wasmachine aan te sluiten waren ook vriendelijk.
Jeannette Kuyf-Verhaarjeanne
Snel en goed
C J v B
De nieuwe wasmachine naar boven ging vrij eenvoudig maar de oude miele van 30 jaar twee trappen naar beneden brengen was een zware klus maar goed gedaan. Echter de nieuw was machine werd niet...De nieuwe wasmachine naar boven ging vrij eenvoudig maar de oude miele van 30 jaar twee trappen naar beneden brengen was een zware klus maar goed gedaan. Echter de nieuw was machine werd niet waterplas gezet ondanks mijn opmerking hier over. Dat heb ik inmiddels maar zelf gedaan.
Loes
Vervanging van een beschadigd onderdeel van een Siemens apparaat. Als officieel servicepartner van Siemens verliep de communicatie via e-mail snel en doelgericht, met ook een heldere opgave van de...Vervanging van een beschadigd onderdeel van een Siemens apparaat. Als officieel servicepartner van Siemens verliep de communicatie via e-mail snel en doelgericht, met ook een heldere opgave van de te verwachten kosten. Ook de reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd, met oog voor service.
Jan van Zoest
Zij geven je nog een echt advies en komen nog installeren. Kom daar nog eens om bij een ander bedrijf
Prima service!
Suzanna
Heel tevreden . Goed geholpen . Fijne monteurs die alles keurig hebben gedaan.
Ruud de Leeuw
Prima geholpen met het uitzoeken van apparatuur . Mijn wasmachine was op, de droger en koelvries-combinatie waren ook hard op weg . Dus besloten om alles maar in een keer te vervangen.Prima geholpen met het uitzoeken van apparatuur . Mijn wasmachine was op, de droger en koelvries-combinatie waren ook hard op weg . Dus besloten om alles maar in een keer te vervangen. Edwin legde mij alles prima uit en wees mij ook op de voor en tegens.. Ook de bezorging was prima geregeld, alles aangesloten en geinstalleerd. en het werkt perfect, Er gaat nog een ding vervangen worden , het gasfrornuis, ik weet wel waar ik heen ga....... Hoogendoorn !!