Ed
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
1999 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Stadhouder aan!
goede voorlichting
Het is winkel met veel aandacht voor hun klanten en fijne service!
goede service, nemen de tijd voor je
Zeer goed
Leuke gezellige mensen waar je aandacht als mens krijgt. En kennis van zaken .
Prima ontvangst en informatie. Deskundige plaatsing.
Goede service en ruime keuze artikelen
Goede zaak, prima service in de winkel, monteur prima, hadden wel even wat meer uitleg mogen geven en dvd speler uitproberen. Verder Super!!
Goede service en prettige bediening
Prima zaak, goede service.
Leuk en vriendelijk personeel, je wordt goed geholpen, en goede service, Vindt je bij de grote winkelketens niet !
Vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig
Vriendelijke behulpzame mensen
Vriendelijke en deskundige mensen
Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder
Thomsonplein 15
2565KT Den Haag
goede voorlichting
Het is winkel met veel aandacht voor hun klanten en fijne service!
goede service, nemen de tijd voor je
Zeer goed
Leuke gezellige mensen waar je aandacht als mens krijgt. En kennis van zaken .
Prima ontvangst en informatie. Deskundige plaatsing.
Goede service en ruime keuze artikelen
Goede service en prettige bediening
Prima zaak, goede service.
Vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig
Vriendelijke behulpzame mensen