- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2086 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Stadhouder aan!
vriendelijk en behulpzaam
Fijne begeleiding in het kiezen van een product en goede uitleg van de werking… je wordt goed begeleid in je keuze
Klantvriendelijk en deskundig
Erg tevreden , reactie op mail was snel waardoor probleem snel verholpen wax
goede service!!
heel fijn geholpen met het kopen van onze inductie inbouw kookplaat. netjes thuis geinstalleerd.
altijd zeer kundig en prettig geholpen goede prijzen
Goed advies, vriendelijk mensen.
Ik heb er goede ervaringen mee
Je wordt goed geholpen, de bezorging en plaatsing va het apparaat gebeurt naar tevredenheid en de service is goed.
Uitstekend meedenkende medewerkers met kennis van zaken.
klantvriendelijk bedrijf met goede service en behulpzaam personeel!
Prima aankoop advies en zeer goede aflevering en plaatsing van wasmachine
Vakkundig
Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk en deskundig
Erg tevreden , reactie op mail was snel waardoor probleem snel verholpen wax
goede service!!
altijd zeer kundig en prettig geholpen goede prijzen
Goed advies, vriendelijk mensen.
Ik heb er goede ervaringen mee
Uitstekend meedenkende medewerkers met kennis van zaken.
klantvriendelijk bedrijf met goede service en behulpzaam personeel!
Prima aankoop advies en zeer goede aflevering en plaatsing van wasmachine
Vakkundig