Gerben
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Tolner aan!
Goede en vriendelijke service en betrouwbare ondersteuning dicht bij huis
Goeie service, snelle levering, vriendelijk en vakkundig personeel
geduldige uitleg bij de verkoop en duidelijk
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam personeel
Klant vriendelijk, doen wat ze beloven. Vriendelijke bezorgers
Deskundig personeel en top advies!
Goed geholpen. Kwaliteit producten.
Prima zaak, met fijne mensen die je van goed advies voorzien.
Super bedrijf , wat beloofd is wordt ook volledig waargemaakt.
Betrouwbare zaak.
Goede service en vriendelijke mensen. Staan altijd voor je klaar.
Goede voorlichting,praktisch,snelle plaatsing alles oke.
Snelle levering van het product vriendelijke benadering. Aanbeveling om daar je product te kopen.
Electro World Tolner verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Tolner heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede en vriendelijke service en betrouwbare ondersteuning dicht bij huis
Goeie service, snelle levering, vriendelijk en vakkundig personeel
geduldige uitleg bij de verkoop en duidelijk
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam personeel
Klant vriendelijk, doen wat ze beloven. Vriendelijke bezorgers
Deskundig personeel en top advies!
Goed geholpen. Kwaliteit producten.
Prima zaak, met fijne mensen die je van goed advies voorzien.
Super bedrijf , wat beloofd is wordt ook volledig waargemaakt.
Betrouwbare zaak.
Goede service en vriendelijke mensen. Staan altijd voor je klaar.
Goede voorlichting,praktisch,snelle plaatsing alles oke.
Electro World Tolner heeft de volgende resultaten bereikt: