R. Weerheim

Je wordt altijd netjes en snel geholpen. Er is altijd een goed advies.

Angela

Alles prima geregeld

J. de Lange

Je altijd vriendelijk te woord gestaan en fijn en goed geholpen.

Andy stom Peña de la Fuente

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

Fam. van Zelderen

Goede service, ze geven goed advies en de apparaten worden gratis aangesloten. Bovendien staan ze altijd voor je klaar en als er wat is met de TV komen ze ook nog bij je thuis om te verhelpen. Wij... Goede service, ze geven goed advies en de apparaten worden gratis aangesloten. Bovendien staan ze altijd voor je klaar en als er wat is met de TV komen ze ook nog bij je thuis om te verhelpen. Wij kunnen ons geen betere zaak voorstellen dan van Alten.

nel weultjes

je krijg hele goede service

Aandacht voor klant goed advies

Hugjo Risse

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Elektro World Ton van Alten. Vanaf het met moment dat ik binnenkwam, werd ik hartelijk begroet door vriendelijk en professioneel personeel. Ze hebben me... Ik ben ontzettend tevreden met de service van Elektro World Ton van Alten. Vanaf het met moment dat ik binnenkwam, werd ik hartelijk begroet door vriendelijk en professioneel personeel. Ze hebben me uitstekend geadviseerd bij het kiezen van het perfecte apparaat voor mijn behoeften. De levering was snel en de installatie verliep vlekkeloos, Het apparaat werkt perfect en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik kan Elektro World Ton van Alten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en uitstekende service.

Eimert Vink

Goede afspraken, en op tijd geleverd.