Annette van Dijk
Super snelle service s’morgens gekocht zelfde dag nog geplaatst en zeer vriendelijk en bekwaam geholpen. Top service
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Trijselaar aan!
Wij kopen al jaren bij Trijselaaar : fijne mensen met een persoonlijke service
goed geholpen
Zie mijn beoordeling 5 ***** Wie dit bedrijf niet kent ?? Ervaar het zelf : gewoon Doen : en laat u verrassen !
Prima bedrijf, goede service
Altijd bereid een oplossing te zoeken
beste
prijs kwaliteit goed service zeer goed
Prima service
Goede service, duidelijk contact.
Snelle levering, hele goede service aan huis. CHAPEAU!
Werd teruggebeld en de medewerker dacht met me mee. En gaf mij een heel goed advies. Eerst terug naar Miele want iets kapot in nog geen 3jr. is wel erg snel.
Goede service
Fijne behulpzame service
Electro World Trijselaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Trijselaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Altijd bereid een oplossing te zoeken
beste
prijs kwaliteit goed service zeer goed
Prima service
Goede service, duidelijk contact.
Snelle levering, hele goede service aan huis. CHAPEAU!
Goede service
Fijne behulpzame service