Piet
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
100% beveelt Electro World Van Amelsvoort aan!
Klantvriendelijk en servicegericht prijs/kwaliteit oké
Goed en snel
goede service vriendelijk en goede uitleg
persoonlijke behandeling met veel kennis
Beschikbaar en hulpvaardig
vriendelijk behulpzaam accuraat
Super service, goede communicatie en altijd op tijd… al 15 jaar klant en dat zal zo blijven!
prettige medewerkers en goede service
Uitstekende en vriendelijke service en klantgericht.
Altijd goede service
Prima product met prima uitleg!
Goed, snel , betrouwbaar, vakkundig, komen hún afspraken na en zijn zeer klantvriendelijk.
We zijn snel en goed geholpen met professioneel en eerlijk advies. De levertijd is ook zeer snel en Electro World Van Amelsvoort denkt goed met je mee.
Vriendelijke en behulpzame mensen welke uitgebreid tijd voor je nemen.
Electro World Van Amelsvoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:
persoonlijke behandeling met veel kennis
Beschikbaar en hulpvaardig
vriendelijk behulpzaam accuraat
prettige medewerkers en goede service
Uitstekende en vriendelijke service en klantgericht.
Altijd goede service
Prima product met prima uitleg!
Vriendelijke en behulpzame mensen welke uitgebreid tijd voor je nemen.
Electro World Van Amelsvoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Amelsvoort