Marjolein
Gemakkelijk besteld via internet. Stond de volgende dag al klaar om op te halen. Vriendelijke mensen.
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Eijl aan!
Goede, snelle service
Mooi familiebedrijf toppers
erg goede service denken echt mee
Goed persoonlijk advies, tijd voor de klanten. Goede service.
Persoonlijk advies vinden wij belangrijk' Het personeel is vriendelijk, geduldig en behulpzaam.
Was fijn dat je vanuit huis kan bestellen en door de winkel van jouw keuze kan laten bezorgen en plaatsen tevens de oude apparatuur zoals het uitkomt later kan laten ophalen
Persoonlijke en professioneel advies
Prima bedrijf. Monteur heeft alles netjes geïnstalleerd en goed werkend achtergelaten. Ook duidelijke uitleg gegeven.
Het bestellen ging vrij eenvoudig. Het leveren was niet direct duidelijk, dus nog even contact opgenomen met het filiaal en uiteindelijk werd er een dag later al geleverd.
Een zeer goede zaak wordt goed geholpen.
super gemotiveerde familie. helpen je altijd, zoeken naar oplossingen
Tv werkt prima goed geïnstalleerd en netjes opgehangen
Wordt er altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Bieden een goede service.
Zeer persoonlijk en professioneel.
Electro World van Eijl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Eijl heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Eijl
Jan van Goijenstraat 13-15
3351JM Papendrecht
Goede, snelle service
Mooi familiebedrijf toppers
erg goede service denken echt mee
Goed persoonlijk advies, tijd voor de klanten. Goede service.
Persoonlijke en professioneel advies
Een zeer goede zaak wordt goed geholpen.
super gemotiveerde familie. helpen je altijd, zoeken naar oplossingen
Tv werkt prima goed geïnstalleerd en netjes opgehangen
Wordt er altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Bieden een goede service.
Zeer persoonlijk en professioneel.
Electro World van Eijl heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Eijl