9.3 /10

checkbox99% beveelt Electro World van Rossem aan!

Assortiment

service isuitstekend

Fred van den Berg

Klantvriendelijk en servicegericht

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Persoonlijke aandacht ! Snelle en goede hulp.

anoniem

SterSterSterSterLege ster

prettig geholpen, snelle service.

Johan

Vriendelijke behulpzame mensen.

John

Accuraat, klantvriendelijk en servicegericht

Cor

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vrij botte medewerker, ik kwam een via de site gereserveerd product bekijken zoals dat volgens de website vrijblijvend zou kunnen, meneer wilde meteen afrekenen, toen ik zei het product gereserveerd te hebben voor vrijblijvende bezichtiging reageerde hij met dat het zo niet werkt maar deed hij met enige tegenzin toch de doos open, het is dat ik het product graag wilde hebben en geen zin had om ergens anders nog weer een week te moeten wachten op het product. Anders had ik het om product hier niet gekocht! Hier kom ik niet snel weer terug.

Wietze van der Zee

Een winkel waar een goede/plezierige sfeer heerst en waar je uitstekend wordt geholpen. We wilden een tv er bij voor in de keuken en hadden ons georiënteerd op de website van Electro World Van Rossum. In de winkel zelf zagen we een tv die we niet op de website hadden ontdekt maar die ons veel geschikter leek. En deze was nog op voorraad ook. Zo zie je maar; er gaat niets boven een fysieke winkel met prettig en deskundig personeel.

Rob

Wat fijn dat we de klus gewoon zonder gedoe konden klaren! Dank Arjen voor de vakkundige installatie.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Super service en vriendelijke mensen. Passend advies en luisterd wat je wensen zijn van een apparaat

Vriendelijk en met deskundigheid geholpen

Hoogervorst

Uitstekende zaak en prima personeel.

C.Doppenberg/Bos

Prettig te woord gestaan in de winkel, goed advies en duidelijke afspraak.

Boy Termaat

Top service ... fijne mensen ... bedankt

Electro World van Rossem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World van Rossem heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 7 december 2018

Electro World van Rossem

Sinds 1988 Is Johan van Rossem en zijn team uw aanspreekpunt voor al uw consumenten elektronica in Putten. Voorheen binnen Scheer en Foppen en sinds 2016 als vakzaak onder de vlag van Electro World. Bij ons kunt u kwaliteitsproducten kopen voor een goede prijs, zoals Huishoudelijke apparaten, TV en audio apparatuur, Laptops en IT producten en natuurlijk inbouw apparatuur. Juist voor inbouw hebben wij een ruime presentatie met A merken in de winkel. Met onze Vobis shop staan wij met IT producten en ondersteuning volledig tot uw dient. Uw storingen aan uw wasmachine, afwasmachine of ander apparaat wordt uitstekend verholpen door onze lokale technische dienst. Onze toegevoegde waarde voor u is onze kennis, advies en directe serviceverlening, tot ver na de aanschaf van uw apparatuur. We zien u graag in onze winkel!

Dorpsstraat 68

service isuitstekend

Fred van den Berg

Klantvriendelijk en servicegericht

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Persoonlijke aandacht ! Snelle en goede hulp.

anoniem

SterSterSterSterLege ster

prettig geholpen, snelle service.

Johan

Wietze van der Zee

Rob

Vriendelijk en met deskundigheid geholpen

Hoogervorst

Uitstekende zaak en prima personeel.

C.Doppenberg/Bos

Prettig te woord gestaan in de winkel, goed advies en duidelijke afspraak.

Boy Termaat

Top service ... fijne mensen ... bedankt