Joop Zegeling
Betrouwbaar, en zeer goede service. Maar dat wist ik al van de vorige, eerste keer.
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Visser aan!
Geweldige service. Wasmachine op vrijdagavond nog geleverd. (en de oude mee teruggenomen)
Goede service en vriendelijk personeel!
Snelle afspraak om langs te komen Vriendelijke monteur Nette prijs voor reparatie
Ontzettend fijn geholpen, nemen echt de tijd voor je, zowel in de winkel als thuis . Vriendelijke groet Fam de Vries
Klantvriendelijke zaak, behulpzaam, kennis van zaken en vriendelijk personen.
goede uitleg, neemt alle tijd voor je , top service !
het betreft een prima onderneming. na mijn persoonlijke mail werd binnen zeer korte tijd een inhoudelijke reactie verstrekt welke een duidelijke reply betrof. een gratis advies welke perfect aansloot bij de behoefte. verder was het mogelijk het apparaat aan huis te leveren op datum en tijdstip welke aansloot bij de persoonlijke behoefte. een prima en gedegen service verlening.
Winkel met veel aanbod,qua spullen mensen in de winkel staan je altijd netjes te woord en je wordt prima geholpen.
Een klantvriendelijke zaak. Prettige/snelle afhandeling van de reparatie!
Zoals altijd weer heel vriendelijk en deskundig geholpen. Voor onze elektrische apparaten gaan wij naar Visser, voor ons op dat gebied de specialist!
Hele fijne en vriendelijke benadering. Super snel geholpen en alles snel bezorgd en geïnstalleerd
Prima snelle service tijdens reparatie van onze AEG vaatwasser waar de motor van de water toevoer pomp defect was. Diagnose, bestelling, en reparatie in 4 werkdagen gerealiseerd. Toppie gedaan.
Vlot afgehandeld, alleen jammer dat de product doos onbeschermd was verstuurd. Er hing een hulpstuk daardoor uit wat gelukkig wel is meegekomen.
Behulpzame, vriendelijke en vakbekwame mensen die je goed adviseren. Hebben goed assortiment om uit te kiezen en snelle levering. Ben in ieder geval zeer tevreden.
Electro World Visser verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Visser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Visser
Klapperdijk 26
8191AE Wapenveld
Goede service en vriendelijk personeel!
Klantvriendelijke zaak, behulpzaam, kennis van zaken en vriendelijk personen.
goede uitleg, neemt alle tijd voor je , top service !
Een klantvriendelijke zaak. Prettige/snelle afhandeling van de reparatie!
Electro World Visser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Visser