Bestelling is netjes uitgevoerd.Omdat het artikel niet op voorraad was, is er na enige dagen meteen telefonisch contact gezocht, om te melden dat het artikel inmiddels
binnengekomen was en...
binnengekomen was en afgehaald kon worden. Goede service van Electro World
Visser.

uBronan

Ronduit wat eigenlijk elk zichzelf respecterend bedrijf zou moeten doen. Nette behandeling van de bestelling en meteen uitleg ontvangen dat met deze dagen een pakket vertraging kan oplopen
Ronduit wat eigenlijk elk zichzelf respecterend bedrijf zou moeten doen.
Ik ga zeker in het aankomend jaar daar eens rondkijken in de winkel :)
Er zijn wat zaken hier inmiddels gestorven, zoals mijn huidige magnetron die het heeft begeven nadat men hier de krachtstroom bekabeling is gaan vervangen voor de hele wijk.
Wel grappig want ik ben eigenlijk de enige die werkelijk wat meer stroom trekt vanwege mijn electro hobbelpaard ;)

Denken met je mee, vriendelijk geholpen
En goede service.

Mel

Top en snel geholpen!

Karin Milani

Nette bediening en kreeg het artikel netjes mee in een draagtas top

Ramon Rorije

Goeie service. Ik heb hier een, wasmachine, droger, robotstofzuiger, steelstofzuiger, tv + beugel, soundbar + beugel, airfryer, koffiezetapparaat, koelkast en een vriezer. binnen 45 minuten stond... Goeie service. Ik heb hier een, wasmachine, droger, robotstofzuiger, steelstofzuiger, tv + beugel, soundbar + beugel, airfryer, koffiezetapparaat, koelkast en een vriezer. binnen 45 minuten stond alles aangesloten binnen en werkend! 11 van de 10 voor mij.

Reactie Electro World Visser:

Ramon bedankt voor je beoordeling. Veel plezier op je nieuwe stek, die lift scheelde veel tijd.

Top

Reactie Electro World Visser:

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Penninkhof

Vriendelijk personeel.
Lang moeten wachten op onze televisie door leveringsproblemen, maar personeel heeft er alle moeite voor gedaan.
Uiteindelijk paste de tv niet in mijn auto en toen...
Vriendelijk personeel.
Uiteindelijk paste de tv niet in mijn auto en toen hebben ze de tv gelijk thuisbezorgd.

Reactie Electro World Visser:

Hartelijk dank voor uw beoordeling en heel veel kijk plezier met de nieuwe TV

J P Borreman

Het is een goede zaak klantvriendelijk

Bedankt voor uw beoordeling

Henk

Prima geholpen, aankoop was steelstofzuiger van bosch werkt zeker zo goed als onze normale Miele stofzuiger, was hierover verbaasd dat steelstofzuiger zo goed zijn werk doet

Reactie Electro World Visser:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier van de nieuwe steelstofzuiger