Vincent Kerver
Duidelijk vooraf qua prijs en levertijd. Makkelijk bereikbaar qua communicatie. Gemaakte telefonische afspraken zijn daarna ook nog bekend.
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Weiden aan!
Gewoon goed
Prima zaak met goede service en kennis
Keurige en vriendelijk personeel
Vakkundig en snel beschikbaar
Goede service
Prima service
Zeer nette mensen en vlotte levering top
De uitleg en service is heel goed. De winkel is rommelig. De terugkoppeling moet beter worden.
Kundig , duidelijke uitleg , zeer vriendelijk.
Goed en vakkundig personeel
Vriendelijke mensen, alleen duurde het afmonteren en in bedrijf stellen van een sateliet schotel wel heel lang.
Prettige zaak en hele fijne service!
plaatselijke ondernemer ,fijne medewerkers ,deskundig ,
prima service altijd vriendelijk
Electro World Weiden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Weiden heeft de volgende resultaten bereikt:
Gewoon goed
Prima zaak met goede service en kennis
Keurige en vriendelijk personeel
Vakkundig en snel beschikbaar
Goede service
Prima service
Zeer nette mensen en vlotte levering top
Kundig , duidelijke uitleg , zeer vriendelijk.
Goed en vakkundig personeel
Prettige zaak en hele fijne service!
plaatselijke ondernemer ,fijne medewerkers ,deskundig ,
prima service altijd vriendelijk