- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
99% beveelt Electro World Wout van Vlerken Helmond aan!
Nette ontvangst in winkel goede uitleg. aflevering prima goede service
Goede service, komt afspraken na.
Goede Service, uitstekend advies
goed geholpen!
Vriendelijke bediening in winkel en de monteurs die aan huis komen ze zijn zeer deskundig en behulpzaam.
Vriendelijk personeel, goed geholpen en levering volgens afspraak
Vriendelijke bediening en aandacht voor de klant
Ruim assortiment, goed advies, denken en handelen vanuit mogelijkheden, technische kennis en onderhoud - alles onder één dak.
Goeie service. Monteurs geweldig.
Zeer correct en fijn geholpen
Keurig geholpen
Goede service en advies
Prima afhandeling reparatie Miele magnetron-ovencombinatie
Goede service
had gebeld een week geleden wat iets kost moet nu nog antwoord krijgen hebben niets meer laten weten
Electro World Wout van Vlerken Helmond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Wout van Vlerken Helmond heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Wout van Vlerken Helmond
Hoofdstraat 105
5706AK Helmond
Nette ontvangst in winkel goede uitleg. aflevering prima goede service
Goede service, komt afspraken na.
Goede Service, uitstekend advies
goed geholpen!
Vriendelijk personeel, goed geholpen en levering volgens afspraak
Vriendelijke bediening en aandacht voor de klant
Goeie service. Monteurs geweldig.
Zeer correct en fijn geholpen
Keurig geholpen