Gerda verheijen
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Wout van Vlerken Someren aan!
100% beveelt Electro World Wout van Vlerken Someren aan!
Goed netjes thuis besteling ontvangen
Monteur kwam netjes optijd gedroeg zichzelf goed en faf goed uitleg over wat de mogelijke storing was.
Een winkel waar ik iemand heen zou sturen. Mooie zaak, leuke mensen.
Snelle service
Prettige afhandeling van de aankoop van een nieuwe TV
ze luisteren goed na mij ,en ze geven goed advies
Prima geholpen, vooral de servicemonteur was super en heel behulpzaam op een warme zaterdag
Via website iets besteld, wat thuis geleverd moest worden. Op een of andere manier werd het toch in de winkel geleverd, waardoor ik geen post.nl updates kreeg. Wel netjes gebeld door de winkel dat ik het kon komen ophalen. Nog steeds binnen 2 dagen in huis, dus prima.
Zeer goede zaak, met behulpzaam personeel! Klantvriendelijk en snel geholpen.
goed geholpen super
Duidelijke communicatie, goede service!
Kundig & vriendelijk personeel
Top geholpen door Piet
Goed advies gekregen en vriendelijke bediening en kop koffie aangeboden. Voelde mer heel erg klant.
vriendelijk personeel-snelle goede service
Electro World Wout van Vlerken Someren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Wout van Vlerken Someren heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Wout van Vlerken Someren
Kanaalstraat 4b
5711EH Someren
Goed netjes thuis besteling ontvangen
Een winkel waar ik iemand heen zou sturen. Mooie zaak, leuke mensen.
Snelle service
Prettige afhandeling van de aankoop van een nieuwe TV
ze luisteren goed na mij ,en ze geven goed advies
Zeer goede zaak, met behulpzaam personeel! Klantvriendelijk en snel geholpen.
goed geholpen super
Duidelijke communicatie, goede service!
Kundig & vriendelijk personeel
Top geholpen door Piet