Dirk Van Hoof
- Snel
Heel goed
Vlotte bestelling en levering
alles ok maar lering zonder bestelling
Het was mijn eerste ervaring om bij Elektramat te kopen en ik zal het zeker nog een volgende keer doen als ik het nodig heb. Ze leverden erg snel en op een betrouwbare manier. Het product was van goede kwaliteit en precies wat ze beschreven op hun website
Perfecte hulp bij een moeilijke klus
Super snelle levering en correct klantenservice
Ik heb recent een bestelling geplaatst bij Elektramat en ben zeer tevreden over hun service. De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlot. Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt, wat ik altijd belangrijk vind bij elektrische componenten. Daarnaast bieden ze een breed assortiment aan kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. De klantenservice is ook makkelijk bereikbaar en helpt snel bij vragen. Kortom, een betrouwbare webshop voor al je elektrische installatiematerialen!
Mooi aanbod aan materiaal.
Degelijk materiaal en word op tijd geleverd
zeer correct en stipt bedrijf
top
Snel verzending. Zeer good pakking Voordelige prijzen
Eerste keer een contactdoos besteld en die kwam gewoon heel netjes de dag erna geleverd, zelfs mijn aannemer, die dze nosig had, was aangenaam verrast!
Correct geleverd
Elektramat BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektramat BE heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Vlotte bestelling en levering
alles ok maar lering zonder bestelling
Perfecte hulp bij een moeilijke klus
Super snelle levering en correct klantenservice
Mooi aanbod aan materiaal.
Degelijk materiaal en word op tijd geleverd
zeer correct en stipt bedrijf