SSI

F Schuurman

Snelle levering , juiste prijs van product

Jos de Coo

Alles naar behoren.

Ruud Trok

Snelle levering, 1 item niet goed geleverd. Dit is professioneel opgepakt en 2 dagen later het juiste item in huis. Top!!

Bestellijst goed checken

Supriadi

Prettig en prijscompetitief

Arie

(Bewerkt)

Warmtepompboiler besteld 2 weken levertijd.
Zijn inmiddels ruim 3 weken verder.
Reageren niet op mail al 2x mail gedaan maar wordt niet beantwoord

Email beantwoorden

Tjerk van Straten

Zeer goed, kwaliteit producten voor de echte installateur

Zoek functie geeft te veel opties bij een artikelnummer.
Misschien een optie tot snel bestellen als je de artikelnummers al kent.

Arno

Verzendkosten toch niet gratis. Tijdens bestellen en afrekenen staat er dat de verzendkosten gratis zijn. Later op de dag kreeg ik een e-mail dat de verzendkosten toch niet gratis waren. Verzendkosten toch niet gratis. Tijdens bestellen en afrekenen staat er dat de verzendkosten gratis zijn. Later op de dag kreeg ik een e-mail dat de verzendkosten toch niet gratis waren.
"Helaas lukt het ons niet om uw order voor een verzendbedrag van € 5.58 excl. BTW te versturen.
Wij kunnen voor uw order geen gebruik maken van post NL i.v.m. overschrijding van lengte.
De totaalprijs voor het verzenden van lengteartikelen komt op € 30 excl. BTW. Bij te betalen: € 24.42 ex BTW.
Graag hoor ik van u of wij u een aanvullende factuur mogen sturen voor deze kosten. "
Beklag gedaan waarop ik een link kreeg naar hun algemene voorwaarde waarin staat dat ze achteraf de werkelijk verzendkosten in rekening brengen. Tja, wie leest dit nu helemaal door voordat hij gaat bestellen. Vreemde manier van werken om probleem van de site bij de consument neer te leggen. Het was betalen of order annuleren.
Inmiddels is hun website hierop aangepast, dat dan weer wel.

Iets coulanter zijn

W. Lodder

Slecht. Op 12 oktober bestelling gedaan. Op 14 oktober krijg ik bericht dat de bestelling klaar staat voor verzending. Deze is nooit verzonden. Op 18 oktober gebeld en zou worden uitgezocht. Niets... Slecht. Op 12 oktober bestelling gedaan. Op 14 oktober krijg ik bericht dat de bestelling klaar staat voor verzending. Deze is nooit verzonden. Op 18 oktober gebeld en zou worden uitgezocht. Niets meer gehoord. 20 oktober weer gebeld, we gaan de zending morgen nogmaals verzenden. Het is op voorraad, maar kan niet eerder worden verzonden. Slechte service. Kennelijk is Elektrobode te groot geworden en niet meer geïnteresseerd in kleine klanten.

Maak beloften waar en neem kleine klanten serieus.

Richard

Prima, groot assortiment