Ben in de periode dat ik het erg moeilijk gehad ondersteund door Elkwelzijn. Was zeer prettig en fijn
Erg fijn persoonlijk contact, werd aandachtig geluisterd en willen graag zo snel mogelijk onze momenten starten in Bolderburen.
Wordt veel tijd aan ouderen geschonken, voelen ons als bezoekers van de koffie inloop gehoord.
Aardig ik stel mezelf nog niet erg open voor anderen
Makkelijk in contact
Mijn ervaring met ElkWelzijn is goed. Juist de bijeenkomsten over verschillende onderwerpen die kunnen spelen, zoals het thema discriminatie, zijn goed om te bespreken zodat je weet hoe je er mee om...Mijn ervaring met ElkWelzijn is goed. Juist de bijeenkomsten over verschillende onderwerpen die kunnen spelen, zoals het thema discriminatie, zijn goed om te bespreken zodat je weet hoe je er mee om moet gaan. Ik vond de bijeenkomst over Discriminatie (h)erkennen interessant. En voor mij was het ook goed om hier over door te praten zodat je weet wat je in een volgend geval kan doen.
Professioneel, actief, to the point, hoge kwaliteit
Mijn vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar is een bijdrage aan een prettiger samenleving en dat dankzij Elk Welzijn.