J. Molenaar
- Sterke punten
- Goede begeleiding en advies, altijd bereikbaar
- Verbeterpunten of tips
- Het hoogste bod is niet altijd de beste optie ;-)
Zeer goed!
Super handig, alles online en telefonisch, reactietijd helemaal in orde.
Inmiddels twee huizen in de verkoop via e-makelaar. Het eerste huis is inmiddels verkocht onder voorbehoud en de tweede staat zes weken te koop. Het werkt simpel en doeltreffend!
Goede ondersteuning. Handige Tips. Ruime pakketkeuze. Scherpe prijzen. Een en al goede ervaringen! Een aanrader!!
Inmiddels is mijn huis verkocht en ik ben blij dat ik dit via e-makelaar.nl heb kunnen doen. Ik heb de contacten en service als snel, deskundig en ruim voldoende ervaren. Het is prima mogelijk gebleken in zelf mijn huis te verkopen, met e-makelaar.nl op de achtergrond.
goed
Via de E-makelaar hebben wij ons huis verkocht.De aanvraag voor een bezichtiging werd snel doorgemaild zodat wij een afspraak konden maken. Goed advies gekregen bij de onderhandeling en het koopcontract was binnen drie dagen opgesteld. Wij raden de E-makelaar zeer zeker aan,Lage kosten, goede communicatie en vriendelijk personeel.
Goede begeleiding van de verkoop en eenvoudig systeem voor promotie van de woning. Goed advies betreffende verkoopprijs en biedingen. Appartement binnen een week verkocht!
Via e-makelaar heb ik twee huizen kunnen verkopen voor een prijs waar ik zeer tevreden mee ben.
Ik heb zeer plezierige ervaringen met e-makelaar. Ze boden deskundige ondersteuning waar nodig in het begintraject, en toen het huis op Funda stond en de trein begon te lopen, waren ze enthousiast en betrokken. En heel aardig! Ik wilde zoveel mogelijk zelf doen, maar vond het toch wel heel prettig dat zij de onderhandelingen deden toen er biedingen kwamen. Een absolute aanrader!
Met goede begeleiding zelf je huis te koop zetten, dit was echt fantastisch! De mensen van E-Makelaar hebben ons super geholpen en altijd ruim de tijd genomen om de stappen en procedures uit te leggen. Het is ontzettend leuk om zelf de geïnteresseerden rond te leiden in je huis, jij kent je huis immers het beste. En op het moment dat je iemand met kennis van zaken nodig hebt, staat E-Makelaar voor je klaar om je bij te staan. Echt geweldig!
E-makelaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
E-makelaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed!
Super handig, alles online en telefonisch, reactietijd helemaal in orde.
E-makelaar heeft de volgende resultaten bereikt: