Rowin
Super snelle levering en goede kwaliteit voor een betaalbare kwaliteit. Was positief verrast. Als ik sport spullen nodig heb zal ik de volgende keer zeker eerst bij jullie op de site kijken.
Profesionele maar persoonlijke en vriendelijke benadering. Vlotte levering van kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen. Een aanrader.
Scheidsrechterskaarten besteld maar betaling mislukte door storing van mijn kant. Toch volgende dag ontvangen en kon toen nog betalen
Zoals altijd uitstekende services.
Snel en goed
Super goed!
Supper
Heel erg tevreden over de service van EMSporting! Ik had een herbestelling nodig van een ontwerp en had enkel de bestelbevestiging van de vorige bestelling nog. EMSporting reageerde direct op het verzoek, betaling geregeld en de volgende dag lag hij op de deurmat. Wat een topservice!!! Dank!
Top geregeld!
zeer te vreden
Erg goed
Heel goed
Snelle levering en mooie kwaliteit
Snelle levering en betaalbare producten
EM Sporting verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EM Sporting heeft de volgende resultaten bereikt:
Zoals altijd uitstekende services.
Snel en goed
Super goed!