Zeer positief. De orders worden netjes afgehandeld en binnen een acceptabele periode geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaatsvindt en ook wanneer de bestelde items...Zeer positief. De orders worden netjes afgehandeld en binnen een acceptabele periode geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaatsvindt en ook wanneer de bestelde items niet meer voorradig zijn. Dit spreekt mij heel erg aan.
Sporting Events
Het inkopen van sport prijzen en medailles
Paul
peter
Na 1 x getraind te hebben met een weerstandsgordel was hij al kapot, contact opgenomen en kon hem omruilen voor een weerstand gordel met parachute . perfecte service zoiets maak je niet snel...Na 1 x getraind te hebben met een weerstandsgordel was hij al kapot, contact opgenomen en kon hem omruilen voor een weerstand gordel met parachute . perfecte service zoiets maak je niet snel mee zou deze winkel iedereen aanraden
Een goed bedrijf om zaken mee te doen, zowel particulier als in zakelijk verband.
Fysioplein
Helemaal top!
vv-Hoogezand
Prima. Bestelling komen vlot en als er niet direct geleverd kan worden dan wordt er contact opgenomen.