7.3 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox100% beveelt Eneco aan!

Jacob

Ik woonde in Vlaanderen en maakte gebruik van Eneco, nu ga ik in Nederland wonen en heb ik me wederom aangesloten bij Eneco. Omdat ik vind dat dit bedrijf transparant communiceert en vlot is in de omgang. Ik moest geen nood-telefoontjes plegen, maar werd online vlotjes aangesloten. Constant duidelijke mails ontvangen. Eneco is voor mij ook nog eens een van de minder dure energieleveranciers en als ik het wil kunnen de mensen me ondersteunen met het nog zuiniger maken van mijn woning. Dus prima zo. Door me aan te sluiten bij Eneco heb ik geen overbodige energie verloren tijdens mijn verhuisproces, integendeel: Eneco = Energie.

mies

SterSterSterLege sterLege ster

meer duidelijk geven over teruglever boete en die ook meteen meerekenen in de overzichten, en ook duidelijk aangeven wanneer je wel/geen recht hebt op de welkomst cashback.

R.L.P

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beloven dingen die ze niet waarmaken. Mij zien ze nooit meer terug als klant.

WP

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Toon app functioneert niet. Eneco app te laat en laten bovendien verschillende waarden zien. Al wel 10 x gemeld, geen antwoord.

M

Geen klantvriendelijkheid en onjuiste gegevens

Ron Willems.

Ga zo door.

Andre Harteveld

SterSterSterSterLege ster

Overgestapt nam ANWB naar Eneco. Eneco kwam met een mooi aanbod voor een 3 jarig contract. redelijke prijs.

Dea Mekel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze zijn de enige aanbieder van warmte. Er zijn belachelijk hoge vaste kosten, ongeacht je gebruik. Je zult waarschijnlijk net als ik geen keuze hebben.

Ton.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ingangsdatum kontrakt was eerst niet te wijzigen volgens 2 medewerkers. Op de Eneco-site staat dit wèl beschreven. Bij de derde geen probleem. Maar het contract ging tòch later dan gevraagd in. Termijnbedrag werd ook zomaar gewijzigd.

Viet Ha

Goed service

Piet Rombouts

SterSterSterHalve sterLege ster

Tot nu toe heb in een goede ervaring met Eneco, alleen een goede beoordeling kan ik nog niet geven vanwege dat ik nog maar kort klant ben bij Eneco

Henk

Zijn goed

Dennis

Niet overstappen, te duur en niet flexibel en klantgericht

Jeroen

SterSterSterLege sterLege ster

De mijnEneco app werkt prima. Je kan makkelijk de dynamische stroom prijzen zien per uur (max24 uur van tevoren). Heel af en toe is er een storing waardoor dit niet mogelijk is, maar over het algemen tevreden over deze app. Waar ik erg ontevreden over ben is het principe stadsverwarming in Utrecht in nieuwbouwappartementen. Stadswarmte is erg duur door het leidingen netwerk en het feit dat stadswarmte gekoppeld is aan de gasprijs, wat de prijs omhoog duwt. Hierdoor betaal je ~65 euro aan vastekosten voor warmte, warmwater en koeling per maand. Dit zijn buiten proportionele kosten als je kijkt naar je daadwerkelijke warmte-verbruik: 10-20 euro per maand.

Remco Oudijn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, zie boven. Wordt niet fatsoenlijk geholpen aan de telefoon. Als het te moeilijk wordt dan wordt zelfs de verbinding verbroken.

Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:

Jacob

mies

R.L.P

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beloven dingen die ze niet waarmaken. Mij zien ze nooit meer terug als klant.

WP

M