De communicatie die ik via de e-mail met de klantenservice had werd direct beantwoord en naar tevredenheid uitgevoerd!
Gerrit
Het was een soepele overgang ,nu afwachten of de hoge verwachting ook waar gemaakt gaat worden
Evandra
Sarman
Naar wens
Robert
Net overzicht van je verbruik
Erwin Peek
Afgelopen week met 4 medewerkers contact (bellen mij steeds om hetzelfde en ik geef dan aan u bent de 4e al deze week, zelfs op 1 dag 3 verschillende medewerkers gesproken, blijkbaar weinig interne...Afgelopen week met 4 medewerkers contact (bellen mij steeds om hetzelfde en ik geef dan aan u bent de 4e al deze week, zelfs op 1 dag 3 verschillende medewerkers gesproken, blijkbaar weinig interne communicatie) en krijg dan vervolgens 4 verschillende antwoorden op mijn vragen. 1 medewerker heeft denk ik kennis van zaken. Deze zou mij om 11 uur opvolgende dag terug bellen, tot 14 uur gewacht, niemand gesproken. Overweeg nu om elders een nieuw contract af te sluiten. Heb nog ongeveer een maandje om te beslissen omdat mijn contract afloopt.
Lady
Inzicht verbruik klopt niet.
Hendrik-Jan Dijkman
Tot nu toe nog niet goed doordat het afgesproken maandbedrag veel hoger is uitgevallen
Koos S
Al weer 44 jaar gebruiker van de levering van Emgo/ Eneco/Steden. Alles heeft zijn charme, zo ook de vooruitgang. Helaas wordt het kostenplaatje vaak snel duurder. Als oud medewerker in...Al weer 44 jaar gebruiker van de levering van Emgo/ Eneco/Steden. Alles heeft zijn charme, zo ook de vooruitgang. Helaas wordt het kostenplaatje vaak snel duurder. Als oud medewerker in het transitie gebeuren snap ik het wel een beetje. Maar als rustend lid, (aow) wil je er nog warmpjes (CV) bij zitten in deze tijd, en dan zeg je al gauw wat zijn die prijzen toch absurd hoog.🤔€%@🤠🎄