7.2 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox100% beveelt Eneco aan!

José Manuel

Andries

Minder

Henny

SterSterSterSterLege ster

Ben al bijna me hele leven ,bij eneco nooit ergens anders ben tevreden.

Klaas Wiss

Fijn

Ola

Goede service

Vioolschool Leidschenveen

Veel te duur.

André

SterSterLege sterLege sterLege ster

Voorheen bij klein zakelijk collectief. Echt perfect! Nu ineens groot zakelijk collectief en geen handige app meer beschikbaar…..

Manuel

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Since I became a customer, I have not been able to access my details. I try to access the app and it is not working. I try to login via my laptop and it is not working either. I call customer service and they say it is an issue for everyone and they are trying to solve it - for almost a month now!

Jan Krabbenbos Rijssen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Reeds enkele keren vermeld: ondanks meer dan 30 jarig klant te zijn bij kapotte Toon (die gratis is voor nieuwe klanten) wordt ik afgepoeierd met als antwoord: dat moet je zelf betalen EN BEDANKT

smeets

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mensen nemen je serieus als belt

Henk

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Wij zijn jarenlang trouw lid geweest van Eneco maar sinds kort besloten om naar een andere aanbieder te gaan. De zorg vanuit Eneco voor klanten die al jaren energie afnemen door middel van bijvoorbeeld een eenmalige blijfbonus is er niet. Er wordt wel veel ingezet op werving van nieuwe klanten maar ben je eenmaal lid dan hoor je niets meer. Op basis van de dienstverlening en de prijs hebben wij besloten om over te stappen naar een andere leverancier. Een voor stroom en een andere voor gas

Rinus

Indicatie van het volgende jaar mbt verbruik

Ugur

Als je ook belt moet je effe lang wachten maar je wordt zeker en duidelijk geholpen

Eneco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Eneco heeft de volgende resultaten bereikt:

Andries

Minder

Henny

SterSterSterSterLege ster

Ben al bijna me hele leven ,bij eneco nooit ergens anders ben tevreden.

Klaas Wiss

Fijn