Bij het afsluiten van mijn contract werd me duidelijk uitgelegd hoe en wat. Alles snel geregeld.
henk van rooijen
Niels
Top
Verheul
Idem
Ronalda
Tevreden
Teuni Klerk Vogelaar
Mn werk thuis met regelzaken en laptop en verzekerd van kunnen werken met goed en voldoende stroom . We hopen zo dat dit blijft ook bij met b. v. auto s ( oplaadbaar) meer verbruik in de toekomst
Vincent R.
Mijn termijnbedrag voor gas en elektriciteit steeg van €33 bij Budget energie naar €289 bij Eneco. Omdat de eerste betaling al niet lukte is het nu ook niet meer aan te passen. Met schulden ten...Mijn termijnbedrag voor gas en elektriciteit steeg van €33 bij Budget energie naar €289 bij Eneco. Omdat de eerste betaling al niet lukte is het nu ook niet meer aan te passen. Met schulden ten gevolge.
Jack
Waarom niet al nieuweling meteen een goed lopende site,zodat ik meer kan op vragen en te weten komen
Willem
Nergens terug te vinden op jaarnota
Gaby
In den flat van 60 vierkante Meter zal ik in december voor 540 Euro Energie gebruikt hebben. Ik ben van mening , dat dit niet kan, als je gedrag met 2 mensen niet anders is dan in andere maanden....In den flat van 60 vierkante Meter zal ik in december voor 540 Euro Energie gebruikt hebben. Ik ben van mening , dat dit niet kan, als je gedrag met 2 mensen niet anders is dan in andere maanden. Maar niemand luistert. Het antwoord blijft: jij hebt een slimme Meter. Maar ik geloof niet, dat mijn verbruik in die maand klopt.