Eneco

Marco

Ik vind Eneco met de app zeer overzichtelijk en het geeft mij ook een stukje bewustwording van mijn verbruik waardoor ikverbeterpuntjes voor mezelf ontdek en aanpak en dat weer terug ziet in mijn... Ik vind Eneco met de app zeer overzichtelijk en het geeft mij ook een stukje bewustwording van mijn verbruik waardoor ikverbeterpuntjes voor mezelf ontdek en aanpak en dat weer terug ziet in mijn persoonlijke Eneco app

Johan uit Mijdrecht

Goed inzicht in het energieverbruik.

Ellie

Ik ben al 57 jaar vaste klant , vroeger heette het GEB

danielle

Eneco heeft duidelijke grafieken gemaakt als je inlogt in Mijneneco en in verschillende kleuren voor stroom en gas. dit maakt het overzichtelijk om in te zien.

Elias

Ik kon ern dynamisch contract afsluiten ol adres met domme meter wat dus helemaal niet kan maar chatbot of helpdesk konden niks voor mij doen.

Karl Volf

Geen oplossing

Jos Middeldorp

Eneco bepaalt zelf wat goed is voor hunzelf en houden absoluut geen rekening met de klant

Karin Roos

Sinds enkele maanden wonen wij in een nieuw appartement. Wel 7x gebeld dat wij behalve stadswarmte ook elektriciteit gebruiken. Volgens een paar medewerkers kon dit niet juist zijn, want er werd... Sinds enkele maanden wonen wij in een nieuw appartement. Wel 7x gebeld dat wij behalve stadswarmte ook elektriciteit gebruiken. Volgens een paar medewerkers kon dit niet juist zijn, want er werd daar nog geen elektriciteit geleverd. Heel vreemd want wij hadden licht en niet van een kaars. Al met al heeft het flink wat telefoontjes gekost om Eneco ervan te overtuigen dat we elektriciteit hebben en dat we dit graag willen terugzien in de slimme meter. Tot op heden nog steeds niet.

Jan

Na 4 keer bellen viel het kwartje pas (nutteloze tijd van 2 kanten)

Rob

Gemakkelijk om via digitale weg over te stappen naar Eneco