Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht

Veel te laat onderhoud gepleegd

Alles volgens afspraak
Beter ontluchten na montage onderdeel voorkomt een hoop ellende

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u aangeeft dat we te laat waren voor het onderhoud en dat u niet helemaal tevreden bent over hoe de monteur zijn werk heeft gedaan. We hopen dat u in de toekomst een betere ervaring heeft met Energiewacht. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Na de servicebeurt een factuur gekregen voor gebruikte materialen, ondanks het feit dat wij een Comfort-Plus contract hebben. Direct over de factuur gebeld en een mail gestuurd. Maar u raad het al, GEEN REACTIE.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer de Jong, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat de monteur u goed en naar tevredenheid heeft geholpen. Uw opmerking over de factuur en het uitblijven van een reactie wordt doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Komen afspraken niet na ,erg duur voor weinig service

Betere afspraken en service en wat vriendelijker personeel

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting was en dat u onze medewerkers als onvriendelijk heeft ervaren. We begrijpen dat u onze prijs voor het abonnement als pittig ervaart, echter is onze prijs marktconform voor bedrijven van onze omvang. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

H ter Veld

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het contract vind ik vreselijk duur naar verhouding wat er geleverd wordt aan service. Moet er bovendien nog zelf 3x achteraan bellen voor dat ik een onderhoudsbeurt geregeld heb. De software krijgt de schuld, dat ik 3x terug moet bellen omdat men beloofd e.e.a. te regelen De monteur was daar in tege zeer korrect en vriendelijk. Heeft vlot en netjes gewerkt

Een vreindelijk monteur die netjes en vlot werkte
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Het reserveringssysteem beter testen en fouten eruit halen. Als de medewerker aan de telefoon beloofd e.e.a te regelen moet hij/zij dat ook doen

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer ter Veld, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u meer moeite heeft moeten doen voor het maken van een onderhoudsafspraak dan gebruikelijk. Momenteel wordt er hard gewerkt om ons nieuwe computersysteem beter te laten werken. Hopelijk heeft u in de toekomst een andere, betere ervaring met ons. We begrijpen dat u onze prijs voor het onderhoud als vreselijk duur ervaart, echter is onze prijs marktconform voor bedrijven van onze omvang. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterSterSterLege ster

Dan weet je zeker dat je niet voor onverwachte catastrofe komt te staan..

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
1 keer per jaar lijkt me beter.
Wat viel u in positieve zin op?
Er waren wat dingetjes vervangen. Dat bleek toen ik een rekening kreeg. Niet veel geld overigens. Maar normaal zeg je dat even als je weggaat. Verder stond er nog een emmer met blubberwater. Meestal gooien ze die netjes weg in de wc.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat de monteur iets duidelijker had kunnen zijn over wat er vervangen is en welke kosten er in rekening gebracht worden. We zijn het met u eens dat de emmer met blubberwater even opgeruimd had kunnen worden. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer u graag eens per 12-15 maanden een monteur wenst voor het onderhoud, dan is het mogelijk om uw abonnement aan te passen. Het maandtarief wordt dan iets hoger. Als u het abonnement wilt wijzigen dan kunt u dat doorgeven via www.energiewacht.nl bij de wijzigingsformulieren. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

De prijs van een onderdeel was wel erg hoog en dat was niet gezegd

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat de service - en dienstverlening goed is bevallen. Hopelijk communiceert onze monteur bij een volgend bezoek iets beter over de prijs van het onderdeel. Het is altijd een goed idee, om onze monteur bij binnenkomst er even extra op te attenderen. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Veilig gevoel dat de cv werkt en onderhouden is

Dat bij een onderhoudskontrakt bij storing ook adeqaut gekomen wordt
De vriendelijke onderhoudsmonteur

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste , Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat de service - en dienstverlening goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Hidders

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Slechts om twee jaar onderhoud en pittige prijs voor onderhoud. Bij calamiteiten weekend na veel gebel komt er een monteur

Aardigheid monteur
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Tussenperiode controle is veel te lang.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Hidders, Hartelijk bedankt voor uw review. We begrijpen dat u onze prijs voor het onderhoud als pittig ervaart, echter is onze prijs marktconform voor bedrijven van onze omvang. Het is mogelijk om uw abonnement aan te passen naar een frequentie waarbij we eens per 12-15 maanden langskomen voor het onderhoud in plaats van eens per 24-27 maanden. Echter wordt daar een hogere tarief voor het abonnementsgeld voor gevraagd. Het spijt ons te lezen dat u veel moeite heeft moeten doen om een storingsmonteur ter plaatse te krijgen in het weekend. Echter is het wel zo dat er onderscheid gemaakt wordt in urgentie van de storing. Een storing melden kan altijd, echter betekend dit niet dat er gelijk een monteur uit rijdt. Wanneer u het abonnement wilt wijzigingen dan kunt u dit via het webformulier op www.energiewacht.nl aan ons doorgeven. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Wim Markvoort

Goede ontzorging met maandelijkse betaling

Netjes vriendelijk correct

Monteur ging direct aan het werk. Deed zijn werk goed

De monteur werkte snel en goed
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Hoewel ik op de bewuste dag een bericht kreeg dat de monteur zou komen, stond hij al voor de deur.

Oldegbers

Vriendelijkheid en service
Nvt

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat de service - en dienstverlening goed is bevallen. Bedankt dat u ons waardeert met 9! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Goed werk/service

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat de service - en dienstverlening goed is bevallen. Bedankt dat u ons waardeert met 10-sterren. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

P.Hoens

De monteur heeft bij ons een goede indruk gemaakt.

Wat viel u in positieve zin op?
Een goed advies afgegeven.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Hoens, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat de monteur een goede indruk heeft gemaakt en dat de service - en dienstverlening goed is bevallen. Bedankt dat u ons waardeert met 10-sterren. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Geantwoord op

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Betere afspraken en service en wat vriendelijker personeel

H ter Veld

Een vreindelijk monteur die netjes en vlot werkte

SterSterSterSterLege ster

Dan weet je zeker dat je niet voor onverwachte catastrofe komt te staan..

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
1 keer per jaar lijkt me beter.

De prijs van een onderdeel was wel erg hoog en dat was niet gezegd

Veilig gevoel dat de cv werkt en onderhouden is

Dat bij een onderhoudskontrakt bij storing ook adeqaut gekomen wordt
De vriendelijke onderhoudsmonteur

Hidders

Aardigheid monteur
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Tussenperiode controle is veel te lang.

Wim Markvoort

Vriendelijkheid en service
Nvt

Goed werk/service

P.Hoens

De monteur heeft bij ons een goede indruk gemaakt.

Wat viel u in positieve zin op?
Een goed advies afgegeven.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10