Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Kennis en professionaliteit

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

betere adviseurs aannemen

Wat viel u in positieve zin op?
monteurs waren aardig en deskundig. Adviseur was zeer slecht, hield zich niet aan afspraken.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u ventilatie en/of het reinigen ervan van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
zeer slechte service, afspraken niet nagekomen, installatie paste niet, langdurig zonder installatie, geen contact te krijgen met energiewacht. Zeer teleurstellend.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat de service- en dienstverlening niet naar verwachting was. Uw review is doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling, zodat uw klacht verder in behandeling wordt genomen. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

J Harbers

Ga failliet

De monteur heeft delen stucwerk afgebroken, resulterend in veel meer lawaai.
Wat viel u in positieve zin op?
Helaas niets. Het was een grote teleurstelling.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer Harbers, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat delen stucwerk zijn afgebroken. Uw review is doorgezet naar de desbetreffende afdeling, zodat we uw klacht verder in behadeling kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Wat viel u in positieve zin op?
De snelle uitvoering van de werkzaamheden. (allen wat veel rommel na de werkzaamheden)
Vriendelijk personeel

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn blij te lezen dat u grotendeels tevreden bent over de service- en dienstverlening van Energiewacht. Het spijt ons te lezen dat uw woning niet netjes is achtergelaten door de monteur. Bedankt dat u ons desondanks waardeert met een 9! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

n.v.t

wel aanbevelen, kundige monteur
n,v,t

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent over onze service- en dienstverlening. Bedankt dat u ons waardeert met een 10! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterSterSterLege sterLege ster

Telefonisch ach duurt het lang voordat je contact hebt
Wat viel u in positieve zin op?
Ik wilde een andere krel(intergas)maar red omgepraat door de adviseur met een vlotte….,vond ik niet prettig Nu spijt van mijn keus

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Dank je wel voor je feedback. We begrijpen dat het lange wachten om telefonisch contact te krijgen vervelend kan zijn, en dat je twijfels hebt over je keuze voor ventilatie. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de adviseur en de keuze die je hebt gemaakt. We zullen kijken naar manieren om de communicatie te verbeteren en klanten beter te adviseren, zodat dit soort situaties in de toekomst vermeden kunnen worden. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Snelle afspraak
Snelle service

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Het is fijn om te horen dat u onze snelle service en het gemak van een snelle afspraak waardeert. We merken ook dat er nog verbeterpunten zijn. Uw feedback over de duidelijkheid van informatie en het nakomen van afspraken nemen we serieus, zodat we deze punten kunnen verbeteren. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ga met betrouwbare ondernemers aan de slag. Rond 10.00 uur is niet 11;30 uur

Afspraken worden niet nagekomen.
Niets

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat de serviceverlening niet naar uw verwachting was. Hopelijk heeft u in de toekomst een positieve ervaring met ons. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

behoud deze monteur

monteur was zeer vriendelijk, werkte heel schoon en gas goede adviezen.
vriendelijkheid

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en vooral over de monteur. We waarderen het dat u de vriendelijkheid, het vakmanschap en de goede adviezen van onze collega benadrukt. Uw complimenten geven we graag door aan de monteur en het team. We doen ons best om deze kwaliteit in de toekomst te blijven leveren. Mocht u nog vragen of verzoeken hebben, laat het ons weten. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Van der meulen

D

W
E

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer van der Meulen, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn te lezen dat onze service verlening goed is bevallen. Bedankt dat u ons waardeert met een 9! Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Of met eigen personeel gaan werken of stoppen met de “dienstverlening” als tussenpersoon.

Wat viel u in positieve zin op?
Deskundigheid en vriendelijkheid van uitvoerende onderaannnemer.
Veel te duur omdat Energiewacht niet met eigen mensen werkt maar mensen inhuurt voor de uitvoering van de werkzaamheden en een bedrag bovenop het tarief van de onderaannemer zetten; het is dus veel voordeliger om zelf opdracht te geven aan de onderaannemer.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Dank u wel voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de kosten en de tussenkomst van onderaannemers. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring kan zijn. We zullen uw opmerkingen zeker meenemen in onze evaluatie om te kijken hoe we de dienstverlening en transparantie kunnen verbeteren. Ik heb uw klacht doorgezet naar de betreffende afdeling. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Mon

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geluidsloze ventilatiesysteem leveren alstublieft nieuwe ltho Daalderop vreselijk moet weg, te veel brom geluid! Stork = stil deze wil ik.

Hij was snel klaar
Nieuw ventilatie systeem ltho Daalderop geeft een zoemend brom geluid, door het hele huis afgrijselijke onrust geeft dat!.De buurvrouw heeft diezelfde net nieuw, daardoor hoor ik het dubbel, ze woont onder mij..Dit merk Daalderop hebben veel mensen last van las ik bij reviews! Ik wil het merk stork die is rustig, kunt u dat merk stork bij mij instaleren? Hoop snel op uw reactie Met vr Groet

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Het is inderdaad vervelend dat uw nieuwe toestel meer geluid maakt dan wenselijk. Naar aanleiding van uw review willen wij u vragen om uw naam, adres en telefoonnummer aan ons door te geven via webcare@energiewacht.nl, zodat uw klacht verder in behandeling genomen kan worden. Met vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

Centrale Ventilatie Zwolle

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

EERDER DE AFSPRAAK NAKOMEN DE LEVERANCIER VOOR MONTAGE HAD NOOIT IN JULI OPDRACHT GEKREGEN

GOED MONTEUR
HET HAD WEL LANG GEDULD 1/2 jaar

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de lange wachttijd en het niet nakomen van de afspraak frustrerend moeten zijn geweest. We zullen uw opmerkingen zeker meenemen om onze processen te verbeteren en de communicatie te versterken. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bekwaamheid van onze monteur. We blijven ons inzetten voor betere service. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Ga zo door.

De klus wordt snel en vakkundig gedaan. Nette rustige medewerker.
Wat viel u in positieve zin op?
Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid, vakmanschap en vriendelijkheid van onze medewerkers. We waarderen uw feedback en zullen ons blijven inzetten om de service op dit niveau te behouden. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Nvt

Deskundig, gaf aan dat de kanalen reinigen niet nodig was. Scheelde 200 euro.
Eerlijkheid

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze deskundigheid, eerlijkheid en het advies dat we u hebben gegeven. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te weten dat u dat zo hebt ervaren. Als u verder nog vragen heeft of als er iets anders is waarmee we u kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

vriendelijkheid en servicegerichtheid
betrouwbaar en goede service

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de betrouwbaarheid, service en de vriendelijkheid van onze medewerkers. We waarderen ook dat u onze kennis en vakmanschap hebt benadrukt, evenals de goede prijs/kwaliteitverhouding. Als u verder nog vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2017

Energiewacht Ventilatie

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

betere adviseurs aannemen

J Harbers

Ga failliet

De monteur heeft delen stucwerk afgebroken, resulterend in veel meer lawaai.
Wat viel u in positieve zin op?
Helaas niets. Het was een grote teleurstelling.

Vriendelijk personeel

Snelle afspraak
Snelle service

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ga met betrouwbare ondernemers aan de slag. Rond 10.00 uur is niet 11;30 uur

Afspraken worden niet nagekomen.
Niets

behoud deze monteur

monteur was zeer vriendelijk, werkte heel schoon en gas goede adviezen.
vriendelijkheid

Van der meulen

D

W
E

Wat viel u in positieve zin op?
Deskundigheid en vriendelijkheid van uitvoerende onderaannnemer.

Mon

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hij was snel klaar

Centrale Ventilatie Zwolle

GOED MONTEUR
HET HAD WEL LANG GEDULD 1/2 jaar

Ga zo door.

De klus wordt snel en vakkundig gedaan. Nette rustige medewerker.
Wat viel u in positieve zin op?
Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Nvt

Deskundig, gaf aan dat de kanalen reinigen niet nodig was. Scheelde 200 euro.
Eerlijkheid

vriendelijkheid en servicegerichtheid