Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland
8.2/10

P.M.van Houten

Behulpzaamheid monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het 088 nummer is een drama, om de plannign te spreken te krijgen heb ik 50 minuten uin de wachtrij gestaan en uiteindelijk niet goed geholepn die dag

J

Communicatie

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

De monteurs hebben uitstekend werk geleverd

Rosa Elena Estacio

Professional en vakundig

Super snel geinstaleered. Vakundig monteurs en super vriendelijke

Yvonne

De monteurs hebben me niet kunnen helpen en ik ben nu de grootst mogelijke moeite aan het doen om een nieuwe afspraak in te plannen, ik wacht al 2 weken op een telefoontje

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Kom beloftes die telefonisch worden gedaan daadwerkelijk na. Roep niet dat ik de volgende dag ECHT wordt teruggebeld om vervolgens een paar dagen niets te laten weten en dat ik hier weer achteraan... Kom beloftes die telefonisch worden gedaan daadwerkelijk na. Roep niet dat ik de volgende dag ECHT wordt teruggebeld om vervolgens een paar dagen niets te laten weten en dat ik hier weer achteraan moet blijven bellen

Suus van driel

Niets

De afdichters in de muur buiten hebben een andere kleur. Er zijn binnen 3 gaten in de buitenmuur geboord waarvan 1 gebruikt is. Ze beloven dit te maken, maar wanneer. Klantenservice gebeld. 3... De afdichters in de muur buiten hebben een andere kleur. Er zijn binnen 3 gaten in de buitenmuur geboord waarvan 1 gebruikt is. Ze beloven dit te maken, maar wanneer. Klantenservice gebeld. 3 kwartier in de wacht en dan wordt je er uitgegooid.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Aan de klant melde dat ze met onderaannemers werken

Van der Harst

Leuke en vriendelijke installateurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ff zorgen dat administratie op orde is en de mails volledig lezen

Annemarie

Dat de monteur die de ketel kwam installeren er alles aan heeft gedaan om het werk af te krijgen ondanks tegenslagen die door Energiewacht zelf waren veroorzaakt

Onze ervaring is dat er niet goed wordt nagedacht over wat de klant nodig heeft. Als de monteur er is blijken altijd zaken over het hoofd te zijn gezien of vergeten. Het is een zootje bij jullie!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Veel meer met de klant bezig zijn in plaats van met intern geneuzel en chaos

Paul Poppenk

Vriendelijke monteur

Dobbelaer

Niets

Gemiddeld 1 uur wachttijd klantenservice, planning zou terugbellen niemand belt dus terug. laten niets horen van hunzelf.
11-11 ketel afgekeurd 13-11 hebben ze goedkeuring van hofwonen voor...
11-11 ketel afgekeurd 13-11 hebben ze goedkeuring van hofwonen voor een nieuwe ketel te plaatsen gehad tot nu toe 28-11 niets uit hun zelf gehoord over het plaatsen heb al 3x gebeld en na 1 uur wacht, 3x U wordt teruggebeld door de planning word er gezegd.
dus de service en betrouwbaarheid is ver te zoeken.
AS maandag 2-12 3 weken zonder verwarming en warm water.
Kut bedrijf.

Stoppen met het bedrijf

Nakomen van afspraken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betere documentatie bij de thermostaat