Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland
Kennis en professionaliteit

Michel Puype

niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Niet reageren op klachten, geen kundige medewerkers, zowel in het veld als aan de telefoon. Niet luisteren, afspraken niet nakomen.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Arie de Wit

De monteurs leverden net werk en hadden zorg voor de ruimte waar de ketel werd geïnstalleerd.

Geen.
Vakkundig en klantvriendelijk geholpen.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Eerlijk gezegd tot nu toe nog vrijwel niets.

Een gemaakte afspraak wordt niet nagekomen met de mededeling dat er niemand thuis was, terwijl ik juist de hele middag thuis was gebleven. Vervolgens is het onmogelijk om een nieuwe afspraak in te plannen omdat het afsprakensystem op de website nooit werkt.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Afspraken nakomen en zorgen dat het mogelijk is om een nieuwe afspraak te maken.

Aardige man.

De nota is niet conform de offerte. Mijn thermostaat die ook geplaatst is weet niet goed zou vervangen worden maar ik hoor niks.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
De telefoon opnemen en luisteren naar de klant.

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel en vriendelijk telefonisch contact. Zeer stipt met tijd bij plaatsing. Alles netjes opgeruimd na afloop

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
De monteurs ( begreep ingehuurd door Energiewacht) hadden wel uitleg gegeven over cv ketel, maar niet over hoe lang het zou duren bij eerste keer verwarming aan en over het ontluchten van de radiatoren.

SterSterSterSterLege ster

gemotiveerde en professionele monteurs die alles erg netjkes gemonteerd hebben (betrof airco systeem)

vanwege het service contract en de professionele monteurs, het apparaat zelf is natuurlijk bij elke firma hetzelfde
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
ik heb zelf moeten bellen voor een installatie afspraak terwijl de offerte al een maand getekend was! Kan beter. Ik heb bij de schouw aangegeven geen nieuwe electriciteitsgroep te willen en de airco op een bestaande weinig gebruikte groep aan te sluiten. Toch is een electricien langsgekomen die wel een nieuwe groep ging aanmaken. Uiteindelijk is dat niet gelukt en heeft de installatiemonteur gewoon een lange voedingskabel via de leidinggoten naar het stopcontact getrokken (wat ik ook tijdens de schouw had voorgesteld)

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na tweede contact andere werknemer dus mijn vermoeden bevestigd en goede uitleg gehad Had de eerste keer zo gemoeten

Medewerkers toch naar opgenomen gesprekken luisteren Klanten serieus nemen
Door de medewerker aan de telefoon gewoon een verhaal gemaakt dat de ketel niet te vinden is in het systeem terwijl de buren zelfde klacht en daar wel geweest zijn Bij de blok verwarming wel hele ochtend in de wacht gestaan voor onzin Natuurlijk wel alles nagevraagd deze medewerker had gewoon geen zin soort van lol 😡😡😡

anonymous

Snel maar secuur gewerkt voor zover ik kon nagaan; installateurs waren op tijd. Persoonlijk gesprek was goed en professioneel-constructief.

Op zich prima, proces ook goed. Waar ik toch benieuwd naar ben is wat het nu betekent dat deze 'hybrid ready' is.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
De brochure over extra onderdeel was ondermaats, de offerte was niet helemaal duidelijk (optelsom leek niet te kloppen met de bedragen), en het is me nog niet duidelijk welk servicecontract ik nu heb. In de handleiding staat dat de ketel ieder jaar moet worden gecontroleerd'; zeker in het begin lijkt dat wat overdreven en heb ik volgens mij een contract voor controle eens per 2 jaar, maar dat is me nu niet helemaal duidelijk. Ik heb nog geen factuur gekregen, dus ga er vanuit dat het daar op staat.

C ten brink

Vakmanschap

Zeer tevreden

Relaxedheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Bij nat weer en installatie warmtepomp bv stucadoorskarton op de.grond van entree naar werkplek.
Huren ontzorgt

Nieuwenhuijzen

Gewoon netten mensen en zo werkte ze ook en kennis van zaken dik tevreden

Omdat wij zeer tevreden zijn over de mensen die de ketel geplaats hebben erg vriendelijk en bekwaam en werken erg netjes zeker aan te bevelen waard.
geen gewoon zo doorgaan

zou het niet weten

Monteurs waren netjes en behulpzaam

Ketel die jullie hadden was goedkoper als bij de meeste andere
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Als er gezegd u word teruggebeld etc dat dan ook wel doen. Ging eerst mis en met inplannen. Maar uiteindelijk alles prima

De monteurs waren vriendelijk en professioneel

Het plaatsen van de nieuw ketel heeft lang geduurd 3 weken
Afspraken beter nakomen

Grootte van de ketel

Zit nog steeds op een monteur te wachten voor afhandeling van een probleem
Afspraken nakomen

Energiewacht West Nederland CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht West Nederland CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 mei 2020

Energiewacht West Nederland CV-ketels

Energiewacht West is dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. In de regio West-Nederland voorzien wij ruim 200.000 klanten in een totaalpakket aan energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor jou staan we klaar.

Vareseweg 31

Michel Puype

niets

Arie de Wit

Geen.
Vakkundig en klantvriendelijk geholpen.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Eerlijk gezegd tot nu toe nog vrijwel niets.

Aardige man.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
De telefoon opnemen en luisteren naar de klant.

SterSterSterHalve sterLege ster

Medewerkers toch naar opgenomen gesprekken luisteren Klanten serieus nemen