- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
- Zelfs 1 ster is teveel. Wat een teleurstellend en onprofessioneel bedrijf.
Al een maand probeer ik een afspraak te maken wegens lekkage. De eerste monteur die kwam, gaf zonder onderzoek aan ‘niets te kunnen betekenen’, terwijl Hofwonen bevestigde dat de verantwoordelijkheid bij Energiewacht ligt.
Vorige week was er een afspraak ingepland. De monteur beweerde dat er niemand thuis was en dat hij is langs geweest, terwijl wij de hele dag hebben gebeld om te vragen waar hij bleef. Het antwoord? ‘Hij komt eraan.’ Vervolgens liegt hij dat hij is geweest, terwijl wij gewoon thuis waren.
Leugens, onbetrouwbaarheid en totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel.
Gisteren gebeld: hij zou vandaag komen. Vandaag bellen we opnieuw, blijkt er ineens géén afspraak te zijn. En alsof dat niet genoeg is, krijgen we te horen dat we ‘blij mogen zijn’ dat ze nog deze week iemand kunnen sturen. Terwijl we al een maand wachten.
Volgens Bianca had het nog drie weken kunnen duren. Beste Bianca: we zitten al een maand achter jullie aan voor een afspraak.
Wat een chaos, gebrek aan kennis en klantvriendelijkheid en eerlijkheid . Hofwonen doet er verstandig aan deze samenwerking direct te beëindigen.
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
- Stop per direct!