Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Vakmanschap

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Alles volgens afspraak

Particulier

Zeer goede en zeer ervaren monteur , en vriendelijk .
Tip:Houden deze man

Niet

Goede monteur

goede monteur

Ruiter, de Hans

Snelle en goede installatie door deskundige medewerkers

Een technisch juiste oplossing

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Factuur met de juiste info en het automatisch aanleveren van een opleverrapport. Zeker gezien de prijs en de complexe installatie

De monteur (mounhir of mounir) die uiteindelijk de installatie kwam doen leek de enige die met ons meedacht en die ons probleem dat ontstond na uitstel van de installatie leek te begrijpen. verder... De monteur (mounhir of mounir) die uiteindelijk de installatie kwam doen leek de enige die met ons meedacht en die ons probleem dat ontstond na uitstel van de installatie leek te begrijpen. verder vond ik het geen prettig traject, hij heeft het nog enigszins goed gemaakt

vanwege de slechte planning zou ik niemand eenzelfde traject aanbieden. de ketel lijkt verder prima maar het zat hem echt in het traject voordat hij eindelijk geinstalleerd werd. over de monteurs... vanwege de slechte planning zou ik niemand eenzelfde traject aanbieden. de ketel lijkt verder prima maar het zat hem echt in het traject voordat hij eindelijk geinstalleerd werd. over de monteurs niets dan goeds! alle lof voor hen/hem

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

jullie planbureau voorzien van medewerkers die wel kunnen plannen!

Netheid, zorgvuldig

Goed en duidelijk verkoop gesprek. Nieuwe CV ketel erg netjes aangesloten.

Nvt

Samuel

Vak mannen

Ben zeer tevreden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer van zulke mensen aannemen

Het werkt heel goed

Het heeft heel lang geduured om het af te ronden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Jullie hebben meer en beter montuers nodig

Ossie

Alles wat mij verteld werd

Mensen in mijn omgeving hebben mijn positief over de product geïnformeerd

Ga zo door