Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Yvonne

Snelle levering en installatie

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

vriendelijke offerte medewerker die alles goed uitlegde

Stalenhoef

Vriendelijke gasten

De prijs

de installatie was een puinhoop. eerste installateur had niet de juiste onderdelen dus de nieuwe ketel werkte niet, volgende installateur deed niets, laatste installateur deed het. twee weken... de installatie was een puinhoop. eerste installateur had niet de juiste onderdelen dus de nieuwe ketel werkte niet, volgende installateur deed niets, laatste installateur deed het. twee weken zonder verwarming in de winter en geen urgentie om het probleem op te lossen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

de monteurs waren niet voorbereid en hebben de problemen niet goed gecommuniceerd met de volgende. het kon ze allemaal niet schelen om het probleem op te lossen, alleen om de oproep te vervullen

Angela Noorlander

Allemaal even vriendelijk en snel.

Goede service, zowel bij opgave offerte als bij het plaatsen van de nieuwe CV

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De overtuiging van meneer aan de telefoon.

Eerlijk gezegd twijfel ik of ik de juiste keuze heb gemaakt. Meneer aan de telefoon heeft mij overtuigd, maar eenmaal geïnstalleerd heb ik goed mijn twijfels.
1. De motor maakt een mega herrie...
1. De motor maakt een mega herrie en dit schijnt een bekend probleem te zijn, dus er zou een monteur komen om dit te fixen.
2. De monteur zei, nou ik kan niks voor jullie betekenen hoor. Ik heb dat niet op voorraad. Dus dat moet via de fabrikant.
3. Blijkt ook nog eens de afvoer slecht te zijn vastgezet, waardoor we lekkage hebben.
4. Gaat een weekend overheen voordat iemand kan langskomen.

En hier zit ik nu minimaal 2 jaar aan vast. Nu maar hopen dat alles binnen een week wordt opgelost.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Beter communiceren en ook daar zou ik meerdere punten kunnen opnoemen.

Bennis

De installateur geweldige man

De prijs

Niets

Heb ik bij de eerste vraag al beantwoord.

Wij waren zeer content met de klantvriendelijkheid van de monteurs. Bovendien hebben ze de zolder netjes achtergelaten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

1. Jammer dat extra filters toch niet pasten --> maar dat is een consequentie van online opnemen
2. Ik vond de installatieprijs wel stevig maar uiteindelijk voor snelheid en betrouwbaarheid gekozen.

Meryem

Alleen het eerste adviesgesprek was top. Voor de rest wil ik nooit meer zaken met ze doen.

Zie google review

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Te veel om hier weg te schrijven

Dat de ketel vlot geplaatst is geworden

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat er schriftelijke nota's verzonden kunnen worden niet iedereen kan met internet etc overweg

theo

Monteur erg behulpzaam

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Aantal knelkoppelingen waren niet goed vast gedraaid waardoor de monteur terug moest komen. Wel allemaal keurig opgelost.