Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Installateur maakte een vriendelijke en professionele indruk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Vakkundig en professioneel

Joyce Tamboer

De monteur was ingehuurd door energiewacht en bijzonder veel kennis van zaken en was heel aardig

Ik kan nog niets zeggen over de ketel omdat ik hem pas een week heb

Snelheid en oplossingsgericht denken

kwaliteit en kennis van de installatie monteurs

Geen, ga zo door

Rowena Fasch

Prima ketel doet zijn werk maakt wel wat geluid ik zal hiervoor nog contact opnemen.

Prima n snel geholpen goede service aardige mannen thuis.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Geen ben tot nu toe zeer postief

Prettige en professionele monteurs

Goed geïnformeerd en goed geïnstalleerd

Ga zo door

Laura Keun

Niks!

Niet klantvriendelijk, komen afspraken niet na

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Eerste afspraak komen ze niet opdagen, terwijl hij wel stond en ik thuis heb zitten wachten! Tweede afspraak kom niet gepland worden op een dag dat ik kon, ze geven hele ruime aankomsttijd aan... Eerste afspraak komen ze niet opdagen, terwijl hij wel stond en ik thuis heb zitten wachten! Tweede afspraak kom niet gepland worden op een dag dat ik kon, ze geven hele ruime aankomsttijd aan waardoor iemand onwijs lang in mijn huis heeft moeten wachten. Vervolgens zeggen ze dat de buizen boven de CV niet aan de eisen voldoen. Dus CV maken ze ook niet schoon, zelfs niet als dat er voor zorgt dat het tijdelijk veiliger is. Vervolgens krijg je een factuur voor het vervangen, doe je dat niet bij hun nemen ze je niet aan met de overeenkomst en mag je zonder dat ze iets wilde doen betalen voor het langskomen. Triest! Nou prima, ik betaal wel voor het langskomen en ga naar een ander.

Begin er niet aan! Zoek een fijne andere monteur.

Sjoerd

Helaas nog niets.

Kan geen beoordeling geven aangezien de monteur onverrichter zake is weggegaan. Kennelijk was er geen afstemming tussen monteur en planner / accountmanager i.v.m. dakdoorvoer.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Nu al een week in afwachting van eventuele vervolgafspraken.

Deskundigheid

goede service

geenj

Uhhhhhhhh?

zij waren degene die op korte termijn dit karwei zouden klaren

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Pas weg gaan als alles goed werkt en de klant het begrijpt.

Vriendelijkheid van de mensen

Beter bereikbaar zijn