Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.6/10
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Göksel Dal

Alles was OK tot ik had getekend

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Mijn opdracht is niet volledig afgemaakt maar ik krijg nu voor de 3de keer een aanmaning met drijgtaal over gerechtsdeurwaarder.

Goed naar klant luisteren

Piket

Eigenlijk helemaal niets

Volgens onderhoudsmonteur moesten wij de CV ketel vervangen. na vervanging bleek hetzelfde probleem nog te bestaan en moest alleen de kraan ontkalkt worden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Graag kundige onderhoudsmonteurs aanstellen en niet willen verkopen als het niet nodig was. Wij waren al klant voor onderhoud

Remco Molenaar

Alles werkt prima en de snelle service

Alles goed en snel geregeld.. volgens mij netjes geadviseerd.

Geen , ga zo door..

Vriendelijkheid

Niet

Kids

Mensen die hun vak verstaa

Goede ervaring

Vooral zo doorgaan

M. van Gennip

Vriendelijk, bekwaam en secuur personeel.

Keuze te over, snel service, goed, vakkundig en vriendelijk personeel, mooi en snel afgewerkte installatie, super tevreden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Verwijzing naar aanvullende informatie en digitale handleiding apparatuur, zoals bijvoorbeeld voor de thermostaat T6.

Professionele monteurs die weten wat ze doen

professioneel, op tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

- monteur moet dakdoorgang aan binnenkant afkitten om vuil inval te voorkomen.
- vragen of klant bepaalde ondedelen van oude installatie wil behouden; bijv. drukvat en analoge drukaflezer

Ramdajal-van Bree

Monteurs werken netjes, en heel beleeft

Bevalt goed, geruisloos verwarming en water goed warm

Ga zo door

J. Smet

Prima monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Oude ketel zou opgehaald worden: dit is nog niet gebeurd

Roy

Uitstekende service zowel in snelle oppakken, ze lossen het gewoon op, als prettig contact: zowel telefonische als de monteurs ter plekke. Professioneel, doelgericht en opgelost.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ga zo door: de inschatting of iets spoed was of niet, de bereikbaarheid en snelle oppakken in alle contact momenten (zowel telefonisch als ter plekke bij installatie) vind ik erg goed.