Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10

OP tijd zijn.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Ik ben tevreden met de service.

SterSterSterLege sterLege ster

het aanbod van de mogelijkheid tot huur. Voor nu had ik alleen contact voor een onderhoudsbeurt en dat verliep prima

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Ik heb de bijbehorende thermometer waar ik wel voor betaald heb nooit geleverd gekregen. De meegenomen thermometer was defect en is later nooit een nieuwe geinstalleerd.

SterSterSterHalve sterLege ster

Zie bovenstaand commentaar. Voor laag aangegeven scôres in deze lijst, geld van de klant technische kennis en inzicht. Dat heb ik onvoldoende om hier een betrouwbaar antwoord te geven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Op technisch vlak zou ik kennis en bekwaamheid moeten hebben om op dat gebied tips en suggesties te kunnen geven.
Voor zover ik, als leek, kan beoordelen, heeft de monteur zijn werk goed gedaan en de boel schoon achtergelaten.

Altijd op tijd en gaan netjes met je spullen om

Ik vind een afspraak maken met jullie echt onmogelijk. De link geeft geen enkele optie het hele jaar en aan de telefoon bijzonder onvriendelijk. En daarnaast gaan alle mails mijn spam in waardoor je ook alle communicatie mist.
Zie hierboven.

Dat de meneer netjes zijn werk deed. Maar kreeg verder weinig uitleg

Nvt
Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat jullie niet hetzelfde contract bieden als Mampaey waardoor ik nu extra kosten maak.

SterSterLege sterLege sterLege ster

De monteur die uiteindelijk wel de lekkage wist te achterhalen, heeft goed werk verricht. Groot verschil met de eerste monteur, die onhandig was in de communicatie (niet alleen een taalbarriere) en onvoldoende kennis om het probleem met de CV te achterhalen. Hij was aan het gissen, maar dat kan ik als klant natuurlijk zelf ook al, anders haal ik er geen monteur bij.

Er is wel gekeken wat er onderhouden moet worden, maar wat er onderhouden moet worden, wordt niet onderhouden. Er is een lekkage geconstateerd als gevolg van de installatie van een nieuwe ketel enkele weken geleden. Ik heb daarna nooit meer iets vernomen van Energiewacht. Tot op heden ben ik niet tevreden over de kwaliteit. Na problemen te hebben gemeld over de oude CV, wist de eerste monteur niet te ontdekken. I.[v.p. te achterhalen wat het probleem was, werd ik na zijn bezoek gebeld door Energiewacht i.v.m. een offerte voor een nieuwe CV. Gelukkig werd er een tweede monteur gestuurd. De tweede monteur kon mij vrij snel laten zien waar de lekkage zat (het water spoot uit de cylinder toen hij deze opende). Er moest alsnog een nieuwe CV komen, maar het was tenminste duidelijk wat het probleem was en dat vervanging van de CV ook daadwerkelijk noodzakelijk was. Na installatie van de nieuwe CV lekt er water. Dit moet nog verholpen worden. Ik hoop wel dat de onderhoudsmonteur dit heeft gemeld. Ik heb echter niets meer vernomen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
De communicatie loopt nog wel eens langs elkaar heen. Veel verschillende personen gesproken, die allemaal aangeven dat bepaalde taken niet bij hen horen, terwijl ik op zoek was naar een oplossing en daar hulp bij nodig had.

Duidelijke informatie op de website

Duidelijke afspraken die nagekomen worden Vriendelijke klantbenadering

kennis van de monteur

verwachttingen en kleine lettertjes

vriendelijkheid aan de telefoon

Voor onderhoudsbeurten wordt de eigenaar niet gewaarschuwd. Zonder aktie van de eigenaar gebeurt er nix
Terugkoppeling resultaat onderhoudsbeurt naar eigenaar

Anja Bredius

Vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Beter bereikbaar zijn, en meedenken dat er soms post niet geleverd wordt. Ik kreeg een brief dat ik snel een afspraak moest maken anders zouden ze de relatie beëindigen. Echter heb ik nooit post ontvangen.
Moeilijk te bereiken via telefoon

Verdurmen

Zeer vriendelijke en bekwame monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Beter bereikbaar zijn om een serviceafspraak in te plannen of af te spreken. Digitaal lukte niet en telefonisch contact krijgen was ook een drama.
Servicemonteurs werkten netjes en zeer vriendelijk

Conny Hendriks

vriendelijke lui

Ik vind dat het altijd wat ingewikkeld er aan toe gaat. Begon al met de afspraak maken. En nu zit ik al vanaf 4 maart met een kapotte chifon, weet ook nog niet wanneer ze er voor komen.
betere communicatie

medewerker kwam op tijd

duur contract, gedurende 2 jaar niets gehoord over onderhoud ( dat blijkt 1x per 2 jaar te zijn; dit was voorheen 1x per jaar
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
duidelijkheid over onderhoud en wat er standaard dient te gebeuren; medewerker gaf niet aan dat er nog bijkomende kosten waren

Van beelen

Monteur kwam binnen afgesproken tijd

De monteur dientengevolge kwam was niet echt vriendelijk en heeft veel troep achter gelaten
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Dat de service monteur gewoon zijn werk schoon achter laat!

Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.1/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2020

Energiewacht West Nederland Service en Onderhoud

Energiewacht West is dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. In de regio West-Nederland voorzien wij ruim 200.000 klanten in een totaalpakket aan energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. Ook voor jou staan we klaar.

Vareseweg 31

3047 AT Rotterdam

Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10

OP tijd zijn.

Ik ben tevreden met de service.

Altijd op tijd en gaan netjes met je spullen om

medewerker kwam op tijd

Van beelen

Monteur kwam binnen afgesproken tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Dat de service monteur gewoon zijn werk schoon achter laat!

• checkGemiddelde score: 7.1/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2020