- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
- Er is wel gekeken wat er onderhouden moet worden, maar wat er onderhouden moet worden, wordt niet onderhouden. Er is een lekkage geconstateerd als gevolg van de installatie van een nieuwe ketel enkele weken geleden. Ik heb daarna nooit meer iets vernomen van Energiewacht.
Tot op heden ben ik niet tevreden over de kwaliteit. Na problemen te hebben gemeld over de oude CV, wist de eerste monteur niet te ontdekken. I.[v.p. te achterhalen wat het probleem was, werd ik na zijn bezoek gebeld door Energiewacht i.v.m. een offerte voor een nieuwe CV.
Gelukkig werd er een tweede monteur gestuurd. De tweede monteur kon mij vrij snel laten zien waar de lekkage zat (het water spoot uit de cylinder toen hij deze opende). Er moest alsnog een nieuwe CV komen, maar het was tenminste duidelijk wat het probleem was en dat vervanging van de CV ook daadwerkelijk noodzakelijk was.
Na installatie van de nieuwe CV lekt er water. Dit moet nog verholpen worden. Ik hoop wel dat de onderhoudsmonteur dit heeft gemeld. Ik heb echter niets meer vernomen.
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
- De communicatie loopt nog wel eens langs elkaar heen. Veel verschillende personen gesproken, die allemaal aangeven dat bepaalde taken niet bij hen horen, terwijl ik op zoek was naar een oplossing en daar hulp bij nodig had.