Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Barney

Zorgvuldig

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

vakkundig, gaf uitleg mbt zijn handelingen en vondsten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

graag de volgende keer dezelfde monteur

Smit

De monteur, buitengewoon sympathiek en correct

je wordt meteen geholpen bij storing. Op tijd onderhoud, voorkomt gedoe. En bij het laatste onderhoud hadden we een super vriendelijke, beleefde en capabele onderhoudsmonteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zorg dat iedereen het niveau van deze monteur heeft, dan heb je nog meer tevreden klanten. We hebben eerder andere monteurs mogen ontvangen waar ik minder tevreden over was qua kennis.

Vriendelijk en bekwaamheid van de monteurs.

Goed onderhoud service, ervaren en vriendelijke monteurs, legt zijn werk goed uit.
Zij komen hun afspraak goed na.

Zo door gaan.

Op afgesproken tijd

Soepeltjes

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als het kan rapportage per e-mail

Willem

Personeel is vriendelijk.

Afspraken worden nagekomen,alleen de ene monteur voert bij inspectie van ketel beter de werkzaamheden uit dan de andere.

Ga zo door

Bakker

De vriendelijkheid van de monteurs.

Op de afspraak kwam niemand opdagen. Na het weekend een spoed afspraak gekregen en uitgevoerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Jullie systeem nakijken dat er geen afspraken zomaar vervallen worden verklaard.

The maintenance person was very kind and professional.

Dokkum

Duidelijk

Leveren goed werk

De prijs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Klantenservice is niet vriendelijk. Onze aanvraag duurde lang voordat deze geaccepteerd werd. Dat kan natuurlijk en daar is alle begrip voor vanuit onze kant. Maar in deze wacht periode wilde de... Klantenservice is niet vriendelijk. Onze aanvraag duurde lang voordat deze geaccepteerd werd. Dat kan natuurlijk en daar is alle begrip voor vanuit onze kant. Maar in deze wacht periode wilde de klantenservice ons niet te woord staan. Ook daar kan ik misschien nog wel in komen omdat dat policy is. Maar de klantenservice dacht ook niet mee in een mogelijke oplossing of stelde zich niet flexibel op. Al deze punten bij elkaar maakt voor ons de klantenservice slecht.
Monteur die langs kwam voor onderhoudscontrole zei over de kapotte barmeter aan de CV dat we er zelf eentje konden kopen en dat het makkelijk te installeren is. Zou een mooie service zijn als dit initiatief vanuit de monteur kwam.