- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
- monteur komt aan, kijkt naar de ketel, zegt 'dat ga ik niet doen', maakt zonder toestemming een foto in mijn huis. Ik vraag wat is er aan de hand? "U hebt geribbelde buizen en dat mag niet meer." Ik zeg, OK, dan moet daar iets aan gebeuren, maar dat doet niets af aan de onderhoudsbeurt van de ketel. Zegt de man: "u moet het zien als een APK, ik kan dit niet goedkeuren. Als ik het onderhoud toch doe, dan komen we de volgende keer en dan is er niks gebeurd."
Ik zeg dat laat ik voor uw rekening, maar als tijdens de APK wordt geconstateerd dat de banden onvoldoende profiel hebben, dan kunt u toch nog steeds olie verversen.
Vervolgens zei de man: "ik ga deze discussie niet aan", hij pakte zijn spullen en liep de deur uit.
Sindsdien heb ik niets gehoord van het bedrijf, geen overleg, geen oplossing, helemaal NIETS.
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
- Service verlenen, contact houden, beleefd zijn en niet zonder iets te zeggen de deur uitlopen, oplossing aanbieden. Tweede keer dat ik een onbeleefde man aan de deur kreeg. De eerste dwong mij om in mijn eentje de droger van de wasmachine af te tillen met de mededeling "wij mogen niet helpen, want als er iets beschadigt dan hebben wij een probleem." Tsja, dat gaat over het risicomanagement van energiewacht west en niet over service verlenen.