Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Terugkoppeling van de gedane arbeid. Vriendelijkheid monteur.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Afspraak wordt ruim van te voren aangegeven, mogelijkheid tot verzetten is ook goed.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als er een monteur ziek is op de dag van de geplande afspraak, deze toch door te laten gaan. Er zijn mensen die een vrije dag/deel hiervoor moeten opnemen. Evt. In overleg met de klant.

Deskkund8gheid monteur

Zwakke planning

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Planning en contractenafhandeling op orde brengen

Plamen Todorov

The man who worked at my property.

Non

Niets

Komen afspraken niet na en werk wordt half uitgevoerd

Faillissement aanvragen

Hunter Koppen

Aardige mensen thats it

Het heeft überhaupt een maand geduurd voordat er iemand langs kwam voor de storing van onze vloerverwarming terwijl het ijskoud buiten was. Was wel een aardige man maar heeft niets kunnen verhelpen,... Het heeft überhaupt een maand geduurd voordat er iemand langs kwam voor de storing van onze vloerverwarming terwijl het ijskoud buiten was. Was wel een aardige man maar heeft niets kunnen verhelpen, moet een nieuwe pomp besteld worden. Vervolgens nooit meer iets van jullie kant gehoord over wanneer we die kunnen verwachten. Nu 3 maanden verder en na 20x bellen weet ik nog niets en is mijn vloerverwarming nog steeds stuk terwijl het nog steeds koud buiten is. Waardeloos... Het ergste vind ik dan bellen gewoon niets helpt, enige wat ik vraag is een indicatiedatum maar dat blijkt onmogelijk, ik heb zonder grappen echt 20x gehoord we bellen u terug en paar keer ik haal mijn teamlead erbij maar vervolgens weer doodstil.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Fix jullie communicatie, een mailtje met wat info was al zoveel beter geweest.

De Kort

Niets

Na het melding van een storing kon er pas na 6 dagen een monteur langs gestuurd worden.

Snellere service

Uitvoeren servicebeurt door monteur ging vlot en goed

Afspraak maken is niet makkelijk, zeker niet op korte termijn

Beter en eerder communiceren

Jos Tunderman

OP dit moment helemaal niks. Alleen maar irritatie.

Heel lastig om een afspraak te maken. Conform het contract dient Energiewacht 1 x per jaar onderhoud te plegen. Hier moeten wij steeds zelf achteraan. Nu hadden wij laatst een afspraak. Speciaal die... Heel lastig om een afspraak te maken. Conform het contract dient Energiewacht 1 x per jaar onderhoud te plegen. Hier moeten wij steeds zelf achteraan. Nu hadden wij laatst een afspraak. Speciaal die dag thuis gebleven. Werd de afspraak afgezegd terwijl ik had 3 uur aan het wachten was. Een nieuwe afspraak kon pas weer 1,5 maand later. Na een hoop gebel kon er wel iemand op korte termijn krijgen. Hoop gedoe voor een simpel onderhoudscontract.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Pro actief een afspraak 1 keer per jaar maken.
Kom je afspraken na.
Indien een monteur ziek is, bel dan z.s.m. de klant op. Nu zat ik al drie uur te wachten.
Pro actief een afspraak 1 keer per jaar maken.
Kom je afspraken na.
Reageer op een klacht, deze heb ik ingediend via de website. Nooit meer iets van vernomen.

Corbey

Men was van goede wil

Totaal niet vakbekwaam personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Train uw personeel en controleer streng hun bekwaamheid. Spaar uw c
Klanten veel elkende

Versluis

Monteur en telefoniste waren beide zeer aardig .

Ik vind het tijdvak waarin een monteur komt te lang,
afspraak tussen 12 en 17:00 uur is niet van deze tijd !
Dit kan veel efficiënter en vind ik ook een verplichting naar uw klanten toe...
Ik vind het tijdvak waarin een monteur komt te lang,
afspraak tussen 12 en 17:00 uur is niet van deze tijd !
Dit kan veel efficiënter en vind ik ook een verplichting naar uw klanten toe .
Het is een dure tijd en om klanten dan 5 uur verplicht thuis te laten voor 20 minuten werk kan gewoon niet meer !

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Maak een programma waar de monteur een uur van te voren kan laten weten via appje of sms dat hij er aankomt. Dan kunnen uw klanten ook gewoon geld blijven verdienen , zodat een onderhoudsbeurt niet... Maak een programma waar de monteur een uur van te voren kan laten weten via appje of sms dat hij er aankomt. Dan kunnen uw klanten ook gewoon geld blijven verdienen , zodat een onderhoudsbeurt niet €300,00 ex btw hoeft te kosten door gemiste werkuren !