Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

De monteur!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Top monteur!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer van deze jongens aannemen ;)

jan sins

Het viel me op dat de monteur, positief over zijn werk praten.

Professionele monteur, een bedrijf die afspraken nakomt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Probeer ook bij heel koud weer, de afspraken na te komen.

Raven

Beleefd en vakkundig

Robert le Fèvre

Zeer correct gedrag van het personeel.

Vriendelijk personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Komt goed met een goede monteur...als je dat geluk hebt dat een goede langs komt

De laatste keer was ik niet tevreden over de monteur...mag zijn werk wel wat serieuzer nemen ...de ene laatste keer had ik een prima monteur...zo'n iemand zal ik wel altijd willen...dan weet je wat... De laatste keer was ik niet tevreden over de monteur...mag zijn werk wel wat serieuzer nemen ...de ene laatste keer had ik een prima monteur...zo'n iemand zal ik wel altijd willen...dan weet je wat je hebt, daar hou ik van.

Blijf kwaliteit leveren

Mario Mulders

De correcte benadering van de monteur

Prima onderhoud, goede afspraken en niet te duur

Vriendelijkheid

Op zich prima. De eerste monteur had iets niet goed gedaan maar er kwam daarna een tweede en die had alles weer goed gemaakt. Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de storingsdienst, gelukkig.... Op zich prima. De eerste monteur had iets niet goed gedaan maar er kwam daarna een tweede en die had alles weer goed gemaakt. Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de storingsdienst, gelukkig. Het is niet goedkoop, maar hopelijk heb je dan ook wat.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De tijd slots zijn wel erg groot (volledig dagdeel) en dan moet je wel lang thuis blijven. Er kan enkel 15 minuten van te voren gebeld worden. Als dat 30 minuten kan worden, helpt dat al enorm.

Ze zijn allemaal vriendelijk. Ja dat wel. Maar daar koop ik niks voor.

Moest zelf na 13 maanden een afspraak regelen, anders zou het zeer ws niet gebeurd zijn. Dus afspraak geregeld. En toen kwam er iemand en is er NIETS gedaan aan onderhoud door een door jullie... Moest zelf na 13 maanden een afspraak regelen, anders zou het zeer ws niet gebeurd zijn. Dus afspraak geregeld. En toen kwam er iemand en is er NIETS gedaan aan onderhoud door een door jullie ingehuurde ZZP-er (ai0-services.nl). De man was in 9 minuten klaar. Heb zelf de ketel gecontroleerd en NIETS was schoongemaakt of getest. Hier is reeds een klacht over ingediend. Dit laatste heeft mijn vertrouwen in jullie ernstig beschadigd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Huur geen ZZP-er in. Stuur bekwame mensen van energiewacht zelf die EERLIJK hun werk doen en geen smoesjes gebruiken. Kom niet met opmerkingen als "zo uw ketel is al 15 jaar die mag wel eens... Huur geen ZZP-er in. Stuur bekwame mensen van energiewacht zelf die EERLIJK hun werk doen en geen smoesjes gebruiken. Kom niet met opmerkingen als "zo uw ketel is al 15 jaar die mag wel eens vervangen worden" ga toch weg. Hij doet het prima ik trap niet in dat soort praatjes.

Echt helemaal niks,

Omdat jullie de adminstratie niet op orde hebben. Er zou iemand langs komen sinds Augustus het is nu januari en dit is nog altijd niet gelukt. Daarnaast heb ik meerdere dagen vrij genomen voor... Omdat jullie de adminstratie niet op orde hebben. Er zou iemand langs komen sinds Augustus het is nu januari en dit is nog altijd niet gelukt. Daarnaast heb ik meerdere dagen vrij genomen voor jullie en dan kwam er niemand langs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het is ongelofelijk in mijn optiek dat jullie niet failliet zijn.