Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Vriendelijkheid en doelgerichtheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

ik sta er neutraal in, ik weet niet hoe andere bedrijven hun service verlenen, verder heeft mijn kennissenkring zijn eigen dienstverlener en praten wij hier nooit over. vandaar die neutrale 7

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

vragen stellen als niet alles voor zich spreekt

Jansen

Goede Marokkaanse monteur

Komen afspraken niet na. Heb nu 2 keer gehad dat niet of een halve dag later komen terwijl de afspraak gepland staat.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraken nakomen en voor mensen die werken, kortere tijdsblokken hanteren.

ICees BV

Inzet van de montuers, ik kreeg er opeens 2 tegelijk en hoorde wat er allemaal nog meer misging met de planning en ik dus niet de enige was. Ik zou dus de gehoorde opmerkingen over voornamelijk de... Inzet van de montuers, ik kreeg er opeens 2 tegelijk en hoorde wat er allemaal nog meer misging met de planning en ik dus niet de enige was. Ik zou dus de gehoorde opmerkingen over voornamelijk de planning willen doorgeven in de hoop dat de monteurs de hoop niet opgeven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ja teveel om op te noemen eigenlijk. Na heel veel problemen gehad te hebben met een nieuwe kachel begonnen we met een schone lei, maar.. Ik kijk even of er nog meer invulmogelijkheden komen in deze... Ja teveel om op te noemen eigenlijk. Na heel veel problemen gehad te hebben met een nieuwe kachel begonnen we met een schone lei, maar.. Ik kijk even of er nog meer invulmogelijkheden komen in deze enquete.

P, Schrever

Hij was lekker snel klaar.

Het geeft een veilig gevoel dat een expert de ketel controleert.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Niet teveel reclame maken want de wachttijd na de afspraak was wel erg lang.

J.K. Koppen

Dat met buitenlandse trainees gewerkt werd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

module afspraken maken kan beter

Particulier

Vriendelijk en beleefden kennis van zaken

Prima service

O blijven doorgaan

Eric van Krieken

Ondanks de drukte nam de service monteur de tijd om mij te helpen met het vervangen van mijn expansievat.

Zeer vriendelijke monteur die mij heeft geholpen mijn expansievat te vervangen.

Keel on going!

Kuipers