Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Xx

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Eigenlijk een neutrale mening. Weet niet waarom ik Energiewacht wel zou aanbleven, maar zou ook niet weten waarom niet. Energiewacht doet wat ik denk van haar mag verwachten.

Xx

Weinig was gewoon perfect

Prijs kwaliteit

v os

Prima mensen

op zich prima mensen, alleen gebeurde weer waar ik bang voor was... precies NA t onderhoud een signaal dat iets niet oke is... na resetten weer oke, maar dat is steeds na een beurt

ga zo door

Wim Dolk

Eerlijkheid over energieproblemen,zoals de warmtepomp.

Uit veiligheid

Geen tips alles is goed

M. Valentin

Netjes op tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Een monteur (vorig jaar) had een foutieve inschatting gemaakt dat een bepaald deel van de ketel niet meer correct zou zijn in te regelen. De monteur van dit jaar gaf aan dat alles correct... Een monteur (vorig jaar) had een foutieve inschatting gemaakt dat een bepaald deel van de ketel niet meer correct zou zijn in te regelen. De monteur van dit jaar gaf aan dat alles correct functioneerde

Kramer

Zij hadden duidelijk plezier in het werk

Nu voor de eerste keer een servicebeurt aan de cv ketel gehad , deze was 2 jaar geleden geplaatst

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zij zuoden de communicatie moeten verbeteren

Charles

De monteur begon met te vragen of ik nog vragen had.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het plannen van een afspraak gaat nog niet goed. Ik krijg (bijna?) elk jaar geen brief met een code om zelf een afspraak te maken. Ik moet dan bellen en dat kost meer tijd.

Zoals ik hierboven al beschreven heb.

Jullie zijn altijd goed bereikbaar, leveren goede service en hulp aan de telefoon én fysiek. Jullie hebben vakkundige, vriendelijke en klantgerichte monteurs die ook de tijd nemen om mij dingen uit... Jullie zijn altijd goed bereikbaar, leveren goede service en hulp aan de telefoon én fysiek. Jullie hebben vakkundige, vriendelijke en klantgerichte monteurs die ook de tijd nemen om mij dingen uit te leggen/toe te lichten en zorgen dat mijn ketel het weer netjes doet/blijft doen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Het lijkt erop dat jullie dit al doen; zorg goed voor jullie mensen en ga zo door!