Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Hele vriendelijke monteur , het maken Vd afspraak was wel een drama 2 keer aan jullie kant afgezegd via de mail 1 dag van te voren en ook nog in de spam mail

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Komt eigenlijk nooit ter sprake

Beter communiceren en kleinere tijdvakken 12-17 is gewoon te lang

Leonie Vermeer

Het vakmanschap van de monteur

Wij vonden de monteur fantastisch, maar de hele procedure om een afspraak te kunnen maken is echt heel erg slecht.

Verbeter je backoffice.

De monteur.

Monteur doet zijn werk uiterst secuur. Daar heb ik niks op aan te merken, maar over kantoor ben ik veel minder te spreken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wees klantvriendelijk en luister naar de klant. Heb niet het gevoel dat jullie waarde hechten aan de klant.

Monteur was beleefd, vrolijk en deed zijn werk goed.

Bij de eerste afspraak voor onderhoud kwam de monteur niet op dagen. Ik heb de hele middag voor niets gewacht. Kost mij wel een halve dag verlof van werk. Vorige jaar is dat ook al gebeurd. Is een... Bij de eerste afspraak voor onderhoud kwam de monteur niet op dagen. Ik heb de hele middag voor niets gewacht. Kost mij wel een halve dag verlof van werk. Vorige jaar is dat ook al gebeurd. Is een beetje jammer. De monteur heeft zijn werk goed gedaan. Dat is geen probleem.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Op tijd afbellen als de monteur niet langs kan komen.

Hughes

Niks

gewoon afspraak houden

nee

Henk Verheijde

Vriendelijkheid

Een zeer vriendelijke monteur!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De tool die gebruikt wordt voor maken van afspraken kan beter

Meertens

Telefonisch contact door Alex perfect

Perfecte service

A.R.Roussakoff

Professionaliteit

Ben al de derde dag van kastje naar de muur gestuurd om monteur te krijgen die een storing moet oplossen die door een andere monteur is ontstaan. Buiten is het stervenskoud, we hebben geen heet... Ben al de derde dag van kastje naar de muur gestuurd om monteur te krijgen die een storing moet oplossen die door een andere monteur is ontstaan. Buiten is het stervenskoud, we hebben geen heet water noch verwarming. Heb ik 8 keer gebeld in 3 dagen, 30-45 min in de wacht per keer, en nog steeds niemand is bij ons geweest. Mensen die antwoorden, plannen niet. Met de planners mag niet direct gebeld worden. Ook niet doorverbonden om te escaleren. Dit is geen goede dienstverlening, zeker niet na eigen schuld en bij een klant die een aantal jaar onderhoudscontract heeft bij EW en in de offertestadium zit van zowel de ketel als het gehele rookgasafvoer te vervangen. Schandalig!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

In ieder geval zijn afspraken nakomen, o.a. vwb monteursbezoeken. Heb al drie keer beloofde gehoord, doch nog steeds niemand is langs geweest.

Baris ilk

Nothing, I am paying 12 euros per month for nothing.

4 times called, 45 min waited for each call and noone picked up. My heater is broken, my house is ice cold and I cannot reach someone to tell me they are very busy.

Answer the phone!

Aad Janse

Nog niet te beoordelen voor mij

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraken nakomen. Nu al 2x vrij genomen voor een onderhoudsbeurt maar weer niet gelukt om op te komen dagen. 27 december poging 3. Hopen dat t dan wel gaat lukken