Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Spendel

Vriendelijk, goede uitleg en hopelijk tot over een jaar.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

goede services, op tijd en vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraken worden nagekomen, monteurs zijn vriendelijk en professioneel.

Goede service voor een goede prijs, afspraken worden nagekomen - wat ik zeer waardeer.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Misschien bij het jaarlijks onderhoud even kort vertellen wat er gedaan is en wat de algemene staat van de ketel is. Zit er groter onderhoud aan te komen? Nog tips voor ons? Kan allemaal kort en... Misschien bij het jaarlijks onderhoud even kort vertellen wat er gedaan is en wat de algemene staat van de ketel is. Zit er groter onderhoud aan te komen? Nog tips voor ons? Kan allemaal kort en mondeling, maar dan heb je als ketel-eigenaar net wat meer beeld.

Zie vorig antwoord.

Tot nu toe alles snel en correct verlopen.

Nvt

Hij heeft ook het water bijgevuld toen ik daar om vroeg.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Graag kijken waar het adres is.

Dennis

Door ziekte werd de afspraak verzet met kleine voorwaarden van onze zijde ivm afspraak elders en monteur kwam keurig optijd!

Prettige communicatie, fijne/goede medewerkers die afspraken nakomen.

van Herwijnen

Nette werkwijze.

Zeer snelle en naar tevredenheid uitgevoerde reparatie.

Vriendelijke medewerkers

Ze doen het goed

Ga zo door

Remco

Eerlijk transparant advies

Aardige monteur, snel afspraak gemaakt.

ga zo door

Nvt

prijs/kwaliteit lijkt me eerlijk berekend. Goed advies, support wanneer nodig, makkelijk bereikbaar en punctueel.

nvt

Goede klantgerichtheid.