Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Den

Nette manier van werken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke monteur verstand van zaken.

Nvt

Is bovenstaande niet voldoende ??

Correct, snel, houdt zich aan de afspraken, vriendelijke monteurs

Bij 5 sterren lijkt een tip mij overbodig

B4C

Op tijd voor afspraak

De prijs en onderhoudsfrequentie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Contractprijs en jaarlijks onderhoud was het en het werd verhoging contract prijs en tweejaarlijks onderhoud

Heldere informatie

De prijzen zijn hoog

Dennis

Vriendelijk en bekwaam

Goeie service, goeie monteurs

Geen bijzonderheden

r.m. van der toolen

De kennis van de monteur

goede monteurs, werken netjes

ga zo door

Laatste monteur was goed en eerlijk daarom heb ik niet 1 ster gegeven,

Vorige installateur heeft ervoor gezorgd dat onze cv bijna was doorgebrand. Vervolgens dien ik hier een klacht over in en hoor ik een maand niets. Service van Energiewacht is schokkend slecht

Luisteren naar de klant

Alle drie de monteurs waren zeer vriendelijk, maar erg gehaast

Ik ben sinds kort overgestapt van een ander onderhoudsbedrijf. Het eerste periodieke onderhoud, ik had geen klachten, leverde na vertrek meteen storing op. Volledige uitval CV. Dezelfde middag... Ik ben sinds kort overgestapt van een ander onderhoudsbedrijf. Het eerste periodieke onderhoud, ik had geen klachten, leverde na vertrek meteen storing op. Volledige uitval CV. Dezelfde middag gebeld over storing. Er zou een monteur komen. In de loop van de avond word ik gebeld dat er toch heem monteur komt. Het wordt de volgende ochtend. Uiteindelijk komt dan een monteur die constateert dat gasblok kapot is. Had eerste monteur dat niet moeten zien ? Is niet op voorraad en pas twee dagen later komt een monteur in de avond met het gasblok. Vele malen heb ik gebeld steeds lang in de wacht en de service aan de telefoon was bedroevend. Ik kan daar niets over zeggen want daar gaan ze op het kantoor over kreeg ik te horen en op mijn vraag me door te verbinden met kantoor werd dat resoluut geweigerd. Ze zou Eem mail sturen maar kantoor met verzoek mij terug te bellen. Affijn die dag werd ik dus gewoon miet teruggebeld,. En zo kan ik nog even doorgaan.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betere medewerkers aan de telefoon. Kortere wachttijden bij storingsdienst. Snellere oplossing van storingen.

ufkes

Vriendelijk

???

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Misschien kunnen de monteurs zelf een stofzuiger(tje) meenemen.
De vorige keer was er na gebruik wel wat mis met mijn nieuwe Nilfisk.
Zonde om die te gebruiken om het ventilatiesysteem...
Misschien kunnen de monteurs zelf een stofzuiger(tje) meenemen.
De vorige keer was er na gebruik wel wat mis met mijn nieuwe Nilfisk.
Zonde om die te gebruiken om het ventilatiesysteem schoon te zuigen.