Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Netheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Werken efficiënt en rustig

Alles was perfect

Surinam Trade and Finance Investment b.v

Afspraken nakomen

Al meer dan week storing door gegeven telefonisch en per mail.
Nog geen monteur langs geweest, mensen zitten zonder verwarming en warmwater. adres Dordtselaan 210 A, 3073 GS Rotterdam . Al meer dan week storing door gegeven telefonisch en per mail.
mobiel 06-42263015

afspraken nakomen

Grooten

Hij was vriendelijk

De persoon die langs kwam bleek niet heel vakkundig te zijn

Meer kennis

Niet veel

Niet tevreden over dienstverlening, monteurs en afspraken

ik heb mijn onderhoudscontract per 1 jan 2023 opgezegd

Albert de Jong en PMA

Aardig

snel en goed

probeer op 2 lokaties op dezelfde dag te komen

Beleefdheid monteur + vakmanschap

tot op heden gematigd positief

herinnering over tijdstip controle

Vakmanschap van monteur.

Afspraken worden te kort voor de afgesproken datum afgezegd. Nieuwe afspraken worden niet bevestigd via de mail.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Binnen de afgesproken 2 jaar afspraak maken en deze ook nakomen.

De laatste keer zijn jullie wel geweest.

Ik heb bij de eerste afspraak 5 uur zitten wachten voor er iemand belt dat de monteur niet komt. "vanwege een probleem met zijn elektrische auto". Goed verhaal.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Sneller de klant voorzien van informatie.

Monteurs zijn aardig

Vanaf 16 sept al 3 maal de monteur geweest met verkeerde expansie vat

Verdiep je in warmte pompen uit het jaar 2009

Jolanda Charité

Eigelijk niets.

Als er een monteur komt hebben er 5 van 10 verstand van en als je dan gelijk weer beld met een probleem komen ze pas de volgende dag ik ben 4 snipperdagen verder. En uiteindelijk hebben we besloten... Als er een monteur komt hebben er 5 van 10 verstand van en als je dan gelijk weer beld met een probleem komen ze pas de volgende dag ik ben 4 snipperdagen verder. En uiteindelijk hebben we besloten om een nieuwe ketel te nemen. Puur om het gezeik te voorkomen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Als mensen in de kou zitten om een monteur te sturen die er echt verstand van heeft en niet 4 verschillende die het niet weten.