Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Niets

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

waardeloze communicatie en service

houd maar op

Advies om ontluchters te plaatsen; beloofde offerte helaas nooit ontvangen

vrij duur---moeilijk bezoek afspraken mee te maken--zeer slechte service over aanvulle nd werk

kom na wat je belooft

de Groot

Vriendelijke man

Prima werk geleverd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vraag, de monteur liet karton en afdichtingen achter, is dat de bedoeling. Een geleende doek vond ik later onder de ketel. Is dat de bedoeling?

Monteur was prima.

Het was ontzettend moeilijk een afspraak te maken. Minstens vier à vijf keer kreeg ik te horen dat het niet mogelijk was, maar dat ik z.s.m. teruggebeld zou worden. Nee dus. Andere keren kreeg ik te... Het was ontzettend moeilijk een afspraak te maken. Minstens vier à vijf keer kreeg ik te horen dat het niet mogelijk was, maar dat ik z.s.m. teruggebeld zou worden. Nee dus. Andere keren kreeg ik te horen dat ik per mail een datum zou krijgen. Ook hier weer: nee dus.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Houd je aan de afspraken. Als je belooft terug te bellen/mailen, doe het dan en laat klanten niet in het onzekere achter.

Monteur was vriendelijk en vakkundig

altijd handig bij storingen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

aanschaf info over nieuwe cv ketels

Niets

Pas 1 keer service geweest. Kan geen plus of een min geven

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Communicatie van servicecontract met klant positiever.

Op tijd

Zakelijk en correct

contract is persoonlijke keuze -ik ga voor verzekeringsoptie!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

let op voor 'ketenafhankelijkheden' door inzetten onderaannemers

Barry Hafkenscheid

Alles goed geregeld

Prima geregeld weer

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Tijdstip van de afspraken. Zou wat specificer mogen binnen bepaalde tijden

Heb nieuwe woning. Ketel werd voor de eerste keer onderhouden. Had graag gehoord van uw medewerker wat de staat was. Hij had zijn komst niet van te voren gemeld. De aannemer heeft hem binnen... Heb nieuwe woning. Ketel werd voor de eerste keer onderhouden. Had graag gehoord van uw medewerker wat de staat was. Hij had zijn komst niet van te voren gemeld. De aannemer heeft hem binnen gelaten. Ik heb uw medewerker dus niet kunnen spreken!!!!

Altijd goede service gehad, behalve afgelopen woensdag 9 november

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

laat medewerkers van te voren komst aanmelden.