Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Snelle reactie, vriendelijke service

C.J.Schouwenburg

Schoon werken.

Tot nu toe is alles goed en duidelijk verlopen

Hoekman

Stipt en goed

B.P.M. Feelders

Medewerker ging verder dan gebruikelijk voor de klant

een ketel vraagt onderhoud en dit contract helpt/hielp erger te voorkomen. Ook tussentijdse vragen werden keurig beantwoord.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Uitleg waarom de noodzakelijkheid van een een onderhoudscontract bij de eerste paar jaar na installatie van een nieuwe ketel.

Nvt

Daar kan ik weinig over zeggen. Ik ben al meer dan 30 jaar bij u. Heb dus geen vergelijkingsmateriaal. Ik vind het wel apart, dat u heeft besloten het onderhoud eens in de 2 jaar te doen... Daar kan ik weinig over zeggen. Ik ben al meer dan 30 jaar bij u. Heb dus geen vergelijkingsmateriaal. Ik vind het wel apart, dat u heeft besloten het onderhoud eens in de 2 jaar te doen tegenwoordig. Dat betekent, dat ik voor het onderhoud van een nieuwe CV-ketel, aangeschaft in sept. 2022 al eur. 350 heb betaald voordat het eerste onderhoud plaatsvindt !

nvt

Afhankelijk van het type apparaat.

Betere bereikbaarheid

Aardig en beleefd

bij onderhoudsbeurt defect geconstateerd aan cv, monteur wist niet of onderdeel wel/niet onder service valt en zet dit door naar kantoor. Geen reactie of actie verder, geen service.

contact monteur-kantoor nazien

Vriendelijkheid monteurs

Omdat er vorig jaar een spoedmelding is gemaakt voor het vervangen van onderdelen. In plaats van het onderdeel te vervangen is er een handdoekje onder gelegd tegen het lekken. Toen er maar geen... Omdat er vorig jaar een spoedmelding is gemaakt voor het vervangen van onderdelen. In plaats van het onderdeel te vervangen is er een handdoekje onder gelegd tegen het lekken. Toen er maar geen bericht kwam van EW heb ik zelf maar gebeld. Het zou geregeld worden. Vorige week is er opnieuw een monteur geweest (was in 15 minuten klaar) en wederom is het onderdeel niet vervangen. Hij heeft foto's gestuurd maar die kwamen niet goed binnen bij jullie dus de vraag of we dat zelf even wilden doen. We betalen jaarlijks voor een abonnement maar ik vind dit slechte service.

Kom afspraken na!

fp Santos Rodrigues / Hofmeester

Niets

prima service, aardig persoon, netjes op tijd en schoon ewerkt

niets

Jeroen Verkuijl

1e monteur was heel aardig.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Beter afspraaksysteem. Heb 2x voor niets gewacht. Onderhoud WTW slecht. Of eigenlijk niks. Volgens onderhoud boekje moet er van alles gebeuren, maar er wordt werkelijk niets aan gedaan.